Inovativni čipovi otvaraju put za milijarde pružajući zaštitu od EMF polja

American Aires je možda najbolja tehnološka dionica u dugo vremena. Ozbiljna potcijenjenost otvara 800posto potencijala za rane korisnike.

10

Međutim, tehnološki sektor se ne sastoji samo od velikih 7, već uključuje i neke inovativne kompanije koje imaju sličan potencijal od nekoliko stotina posto sa svojim jedinstvenim prodajnim tačkama ili tehnološkim kvantnim skokovima.

Tokom istraživanja, otkrivena je jedna od ovih posebnih dionica koja je, s tržišnom vrijednošću u srednjem dvocifrenom rasponu, zapravo previše jeftina za tehnologiju koja stoji iza nje.

Po našem mišljenju, American Aires je jedna od onih kompanija koja bi za samo nekoliko godina mogla prerasti u kompaniju od milijardu dolara.

Takozvani tenbaggeri, odnosno kompanije čije se cijene dionica mogu desetostručiti za samo nekoliko godina, trenutno se ne nalaze samo u sektoru sirovina. Zahvaljujući AI revoluciji, tehnološki sektor ima barem isto toliko ovih malih dragulja: American Aires se još jednom ističe svojim ultramodernim konceptom mikročipa.

Kompanija želi da iskoristi svoj proizvod za rješavanje jednog od najhitnijih problema s kojima će se čovječanstvo morati suočiti u narednim godinama.

Elektromagnetno zračenje iz sve većeg broja električnih uređaja može opteretiti naše zdravlje i dokazano je da uzrokuje simptome u rasponu od mučnine do raka.

Nadovezujući se na rusku vojnu tehnologiju za odbranu od zračenja i uz ulaganje od oko 20 miliona dolara, American Aires je u posljednjih 20 godina uspio razviti patentirani visokotehnološki čip koji učinkovito štiti korisnike električnih uređaja od takozvanog EMF zračenja – (Elektromagnetno polje) može zaštititi.

Upotreba elektronskih uređaja danas je dio svakodnevnog života većine nas. Međutim, potrošači suviše rijetko razmišljaju o potencijalu iPhonea, laptopa ili kućnog WiFi rutera koji može oštetiti zdravlje. Opasnost je zapravo veća nego što mnogi misle, što je pokazalo veliki broj studija.

Danas čak i proizvođači internet rutera savjetuju da isključite uređaje preko noći ili, ni pod kojim okolnostima, da ih instalirate u vlastitu spavaću sobu.

Šta su zapravo elektromagnetna polja?

Takozvani EMF su nevidljiva energetska polja koja su povezana sa upotrebom električne struje ili izvora svjetlosti (ponekad i prirodnog porijekla). Ova polja emituju konstantan energetski signal čiji je negativan uticaj na ljudsko zdravlje sada dokazan.

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here