Pridružite se najvećoj međunarodnoj plinskoj konferenciji i izložbi u jugoistočnoj Europi!

Saznajte najnovije trendove i raspravite aktualna pitanja u plinskoj i energetskoj industriji na najvećem okupljanju stručnjaka za prirodni plin, LNG i niskougljična rješenja u jugoistočnoj Europi.

49

39. MEĐUNARODNI ZNANSTVENO-STRUČNI SUSRET STRUČNJAKA ZA PLIN najveće je mjesto okupljanja za industriju prirodnog plina, LNG-a i niskougljična rješenja u jugoistočnoj Europi a ove godine će se održati od 08. do 10. maja u Kongresnom centru Grand hotela Adriatic u Opatiji. Utjecajna međunarodna plinska konferencija i izložba u organizaciji Centra za plin Hrvatske d.o.o. i Hrvatske stručne udruge za plin, članice Međunarodne plinske unije (IGU), pokrit će niz aktualnih pitanja i različitu problematiku plinske i energetske industrije. Teme konferencije navedene su u Pozivu autorima.

Interaktivni networking, ciljane tematske cjeline i renomirani govornici odlike su skupa što spaja znanost, obrazovanje, struku i poslovne subjekte koji aktivno sudjeluju u plinskome gospodarstvu. Ovaj skup pruža sudionicima sve što im je potrebno za osmišljavanje buduće uspješne poslovne strategije.

Trodnevni skup pruža velike mogućnosti izlaganja, sponzorstva i brendiranja za predstavljanje najnovijih proizvoda, tehnologija i usluga sudionicima skupa, koji uključuju kreatore politika, izvršne direktore plinskih i energetskih kompanija, inženjere, znanstvenike, investitore, izvođače i industrijske potrošače.

REZERVIRAJTE SVOJ ŠTAND, predstavite nam Vaša najnovija dostignuća i tehnologije i pokažite koliko Vaša tvrtka može pridonijeti plinskoj i energetskoj industriiji! Ovo je najbolja platforma za interakciju i izravnu komunikaciju s ciljanim tržištem iz Hrvatske i inozemstva.

POSTANITE SPONZOR OVOG MEĐUNARODNOG PLINSKOG DOGAĐAJA! Sponzoriranje ovog događaja pruža Vam izvrsnu priliku za stvaranje i jačanje poslovnih veza na dinamičnom i rastućem tržištu te za promoviranje novih inovativnih proizvoda i rješenja međunarodnoj plinskoj i energetskoj zajednici.

Ako želite ODRŽATI PREZENTACIJU STRUČNOG RADA NA 39. MEĐUNARODNOM PLINSKOM SUSRETU, rad možete prijaviti OVDJE. Predavače čine utjecajni stručnjaci s istaknutih europskih sveučilišta te iz brojnih plinskih i energetskih tvrtki.

OBJAVITE OGLAS U ZBORNIKU! Zbornik radova podijelit će se svim prijavljenim sudionicima plinske konferencije. Cijene i uvjeti oglašavanja i narudžbi dostupni su OVDJE.

Prijavite se KAO SUDIONIK OVDJE. Za rezervaciju smještaja u Opatiji kliknite OVDJE.

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here