Uljepšajte nekome dan uz popuste s UniCredit Mastercard® karticama

Sjajne pogodnosti koje je UniCredit u BiH zajedno s partnerima pripremio u susret novogodišnjim praznicima

43

Imate želju obradovati svoje najmilije i uljepšati im nadolazeće praznike, ali nemate ideju kako?

UniCredit u BiH i ove godine pobrinuo se da prazničnu atmosferu upotpuni sjajnom ponudom svojih partnera uz popust od 10 posto. Svi korisnici UniCredit Mastercard kartica koji do kraja godine obave kupovinu kod odabranih trgovaca, ostvaruju popuste.

Ukoliko ste u potrazi za tehnikom i kućanskim aparatima, iskoristite svoju UniCredit Mastercard karticu za kupovinu u Techno Shop, gdje vas očekuje odlična ponuda TV i audio uređaja, bijele tehnike, hlađenja i grijanja te odabrani neakcijski asortiman IT opreme. U Big Bang trgovini i na web stranici dočekat će vas veliki izbor igara i dodatne opreme za Playstation i Nintendo, malih i velikih kućanskih aparata, dodatne opreme za mobitele, računalne periferije te osobne njege, gdje možete iskoristiti popust od 10 posto na kompletan neakcijski asortiman.

U svim Didaco i Martimex radnjama očekuje vas popust od 10% na neakcijski asortiman za ličnu njegu i parfeme.

Za sebe i svoje najbliže odaberite obuću, odjeću i opremu iz neakcijskog asortimana u prodajnim objektima Intersport BH, kao i putem web shopa brenda Alma Ras.

A kako biste ukrasili svoj dom za pravu prazničnu atmosferu, iskoristite popust od 10 posto za kupovinu online ili u trgovini  Lijepe kućne stvari, kao i Unicoop Home salonu. Iz sjajne ponude Spazio Boutique odaberite aparat za kafu koji ste već dugo gledali uz stručnu pomoć, savjet i neophodne informacije kako biste izabrali baš ono što vama treba. Da bi vaš poklon bio potpun, obogatite ga vrhunskim čokoladama konditorskog programa Frutela Group koja, u okviru svog poklon shop-a, nudi i široku ponudu luksuznih pića.

Zabava uz Lego kockice garantirana je za sve generacije, a UniCredit u BiH obezbijedio je popust od 10% kod partnera Solidex – Lego shop na kupovinu odabranog neakcijskog asortimana. Osim toga, u Toy&Joy concept store-u, koji svojim drugačijim pristupom nudi razne vrste brendova i igračaka za najmlađe, obezbijeđen je popust na brendove GOKI, Small Foot, Jabadabado, Didaktik Kids, Lassig te dječiju rasvjetu i dječiju kozmetiku LineaMamma baby.

Detaljne informacije o popustima i prodajnim mjestima pronađite na web stranici, UniCredit Bank Mostar i UniCredit Bank Banja Luka.

Sretne praznike žele vam UniCredit banke u BiH i partneri!

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here