Na Sarajevo Marketing Summitu organizovan Bariba brunch

Kraljica voda na vašem tanjiru

43

BARIBA je renomirana domaća kompanija koja je posvećena proizvodnji visokokvalitetnih ribljih proizvoda. Trenutno u svom asortimanu posjeduju četiri proizvoda

U Hotelu Hills, ekskluzivno pred više od 350 posjetitelja 10. Sarajevo Marketing Summita i predstavnika utjecajnih medija organizovan je Bariba brunch, te su predstavljena dva nova premium proizvoda – namaz od dimljene pastrmke i namaz od dimljene pastrmke s dodatkom bibera i bijelog luka. Svi proizvodi Bariba brenda su rađeni od najkvalitetnijih, prirodnih sastojaka, bez dodataka vještačkih boja i aditiva. Slogan Čisto iz prirode, nije samo fraza, već predstavlja temeljni princip, koji seže u samu srž njihovog prestižnog brenda.

Za proizvodnju koriste domaću sirovinu, pastrmku uzgojenu u Neretvi po najvišim standardima čemu svjedoče brojni certifikati, ali ono što je posebno važno jeste da je njihova pastrmka uzgojena bez upotrebe antibiotika, što podrazumijeva najviši standard u brizi o zdravlju ribe i kvalitetu proizvoda.

“Pastrmka je riba koja zahtijeva čistu i hladnu vodu s visokom koncentracijom kisika kako bi preživjela. Ne podnosi bilo kakvo onečišćenje vode hemikalijama, toksičnim supstancama ili smanjenje količine kisika, stoga se smatra ekološki najznačajnijom vrstom i često naziva kraljicom voda. Posvećenost čistoj proizvodnji i brizi o okolišu odražava se u našim proizvodima, čineći ih ekološki prihvatljivim izborom za sve one koji žele uživati u ukusima prirode. Naši proizvodi, bazirani na dimljenoj pastrmki, predstavljaju vrhunac kvaliteta i okusa. Ovi proizvodi su rezultat pažljivog procesa proizvodnje koji uključuje tradicionalno dimljenje i savremene tehnike, garantujući da svaki zalogaj nosi esenciju Neretve i visokokvalitetne pastrmke”, kazala je Delila Ramić, direktorica kompanije Bariba.

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here