Uz Atlantic grupu i Argetu otključajte svoj filmski alter ego

Sarajevo Film Festival je oduvijek bio proslava filmske umjetnosti, ali se s godinama etablirao i kao vodeći regionalni kulturni događaj, zbog čega Argeta su kao regionalno prepoznatljiv proizvod s lokalnom proizvodnjom i Atlantic Grupa kao jedan od vodećih poslovnih sistema i dugogodišnji ponosni partner Festivalu.

70

Kao ljubitelj inovacija Argeta je odlučila poboljšati festivalsko iskustvo uvođenjem jedinstvene interaktivne aktivnosti koja spaja tehnologiju i ljubav prema filmu. Odlučili smo izazvati ljubitelje sedme umjetnosti da uhvate korak s novim tehnologijama, sudjelovanjem u kvizu koji je kreiran uz AI (vještačku inteligenciju). Uz pomoć ovog kviza, zabavit će se otkrivanjem svog filmskog Alter ega.

“Argetina saradnja sa Sarajevo Film Festivalom utemeljena je na našoj zajedničkoj viziji promoviranja umjetnosti, kulture i inovacija. Kako nastavljamo da njegujemo ovo dugogodišnje partnerstvo, uzbuđeni smo da istražujemo nove načine da poboljšamo festivalsko iskustvo i omogućimo pojedincima da se povežu sa magijom filma na ličnom nivou” – istaknula je Mirsada Kadribašić, senior brend building menager Argete.

Argeta i Atlantic Grupa pozivaju vas da se pridružite našem zajedničkom slavlju sedme umjetnosti i tehnologije na Sarajevo Film Festivalu. Sudjelujte u Argeta kvizu, a umjetna inteligencija će na osnovu vaših odgovora pronaći vaš filmski alter ego, a više o tome pronaći ćete na slijedećem linku https://filmskialterego.argeta.com/  .

Argeta je brend br. 1 među mesnim paštetama u Evropi* i u Bosni i Hercegovini, a ta pozicija se gradila prvenstveno kvalitetom. Biti broj 1 u Evropi znači da više od 35 miliona ljudi širom Kontinenta uživa i voli Argeta paštete.  Sve je to rezultat iznimne kvalitete svih Argetinih proizvoda, jedinstvene recepture kao i predanog i profesionalnog rada svih timova zaduženih za upravljanje brendom Argeta.

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here