Unaprijeđena aplikacija mobilnog bankarstva Sparkasse banke

Novo ime SIMPL donosi nove funkcionalnosti

49

Sparkasse banka pod novim imenom SIMPL predstavlja unaprijeđenu verziju aplikacije za mobilno bankarstvo koja osim novih korporativnih boja donosi niz novih funkcionalnosti.

Unaprijeđena mobilna aplikacija SIMPL predstavljena pod sloganom “Ekstremno jednostavno” ima za cilj da dodatno poboljša korisničko iskustvo, kroz bogatiji set usluga kao i da korisnicima ponudi što jednostavnije i efikasnije upravljanje finansijama u svakom momentu.

Jedan od noviteta aplikacije SIMPL je sekcija online kupovine osiguranja partnera banke Vienna Osiguranje VIG, kroz koju korisnici aplikacije uz samo par klikova u svakom momentu, mogu ugovoriti individualno ili porodično putno zdravstveno osiguranje, kao i osiguranje od nezgode.

Još jedan atraktivan novitet koji daje dodatnu sigurnost i fleksibilnost u korištenju kartica je i opcija “Postavke kartica” putem koje korisnici mogu samostalno upravljati njihovim karticama te ih mogu blokirati kao i aktivirati, te odabrati mjesto na kojem kartica može biti korištena – POS, Internet ili bankomat.

Pored ovih, korisnici aplikacije imaju mogućnost korištenja i opcije mjenjačnice koja je sada redizajnirana,  kao i ostalih  korisnih funkcija poput Brzice – slanje novca putem kontakta iz imenika, ATM E Keša – generisanje koda za podizanje novca na bankomatu bez kartice, QR plaćanja, apliciranja za proizvode banke, plaćanje računa putem opcije Slikaj i Plati itd.

I dok klijenti otkrivaju benefite novih funkcija SIMPL aplikacije, Sparkasse banka nastavlja raditi na njenom unapređenju i novitetima. Aplikacija je dostupna za skidanje putem platformi Google Play, App Store i App Gallery.

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here