Evo zašto je nova Insta Grand instant kafa baš ono što vam treba!

76

Sve što vam je nekada u životu potrebno jeste šolja dobre kafe! Ukoliko se ista može pripremiti brzo i lako, što je potpuno realna želja, imajući u vidu današnji brzi tempo života, i uz to ima iznenađujuće dobar ukus, kao nova Insta Grand instant kafa – imate već tri razloga zašto bi ova kafa trebala da bude na vašoj listi za kupovinu! Grand kafa u svom portfoliju u segmentu instant kafa ima čak tri nova ukusa, koje odlikuju zavodljive, bogate, sofisticirane note, kao i brza i jednostavna priprema.

Novi portfolio instant kafe ima tri varijante: Classic, Gold i Crema, a svaki od ukusa ima svoju jedinstvenu paletu nota i arome, na koje nijedan iskreni obožavalac kafe neće ostati imun. Na policama ih je lako primjetiti po modernom, smjelom i autentičnom dizajnu pakovanja, no ono što ih čini idealnim izborom jeste iznenađujuće dobar ukus koji nudi maksimalno uživanje.

Zato, bez obzira na to da li ste ljubitelj klasičnog ili volite nešto jači ukus, ili vam je želja pak kremasta struktura, Insta Grand instant kafa ima ponešto za svakoga.

INSTA GRAND CLASSIC: ima prepoznatljivu, bogatu kafenu aromu, idealnu za sve prilike. Aroma kafe je primamljiva i raskošna, a priprema je jednostavna – samo dodate vruću vodu, promiješate i uživate u trenutku. Svoj puni ukus dostiže kombinovanjem sa mlijekom.

INSTA GRAND GOLD: ova kafa osvaja već na prvi gutljaj, a bogami i prvi miris. Kako i ne bi, kad je riječ o kafi iz premijum segmenta! Ovaj napitak predstavlja savršenu ravnotežu nježnijih kafenih tonova i gorčine, svojstvene samo kafama najvišeg kvaliteta.

INSTA GRAND CREMA: je kafa bogate pjene. Idealna je za kompletni užitak, osvaja i ona najistančanija nepca, jer je njen sjajan kafeni ukus nadopunjen bogatom i dugotrajnom kremom koja se topi u ustima.

Iznenađujuće dobar ukus sa naglašenim karakterom ove kafe biće prava avantura i za iskusne kofeinske hedoniste, jer nudi za svakog po nešto. A uz nekoliko kockica leda, donosi pravo osvježenje u toplim danima. Jedno je sigurno: nove Insta Grand instant kafe iznenadiće vas svojim ukusom!

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here