Uz Volkswagen bonus: Akcijska ponuda za  električne ID. modele

·        10.000 KM subvencija ·        10.000 KM VW bonus

43

Dok je Buba nekad mobilizirala mase, a Golf u svakoj generaciji donosio inovacije u klasi nazvanoj po njemu, ID. će električnu mobilnost učiniti atraktivnom za široke skupine kupaca. Sada je pravo vrijeme da postanete dio ID. familije kako bi pomogli u očuvanju naše životne okoline za naredne generacije. Električna vozila voze se mirno i bez emisija – u isto vrijeme, a pri tome impresioniraju svojom učinkovitošću.

Zašto sada električni automobil? Zašto baš sada ovaj korak u pravom smjeru? Jer sada ostvarujete VWelike uštede za odmah dostupne ID. modele i to u iznosu od 20.000 KM.

Vlada Federacije Bosne i Hercegovine i ove godine subvencionira kupovinu električnih vozila i programima je propisana i visina iznosa koji se dodjeljuje kao finansijski poticaj. Za električna vozila on iznosi 10.000 KM. Više informacija o subvencijama možete naći na: https://www.volkswagen.ba/elektricna-ponuda .

Volkswagen BIH odlučio je podržati kupovinu električnih vozila i napraviti „Volkswagen bonus“ sa zaista reprezentativnim uštedama na električnim ID. modelima u visini od 10.000 KM.

“Volkswagen bonus”“ odnosi se isključivo i samo na kupovinu novih električnih vozila koja su odmah dostupna, odnosno koja su na skladištu, a količine su ograničene.

Na raspolaganju su modeli ID.3, prvi potpuno električni model marke Volkswagen iz ID. familije koji je predstavljen 2020. godine, zatim ID.4 koji uz potpuno novi koncept prostora nudi veći komfor te ID.5 koji objedinjuje prednosti SUV vozila i aerodinamičnu siluetu kupea.

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here