UniCredit u BiH i partneri obezbijedili popuste za uspješan početak školske godine

Kako bi prvo školsko zvono i nove obaveze školarci i njihovi roditelji dočekali spremni, UniCredit u BiH je, zajedno s partnerima, pripremila popuste od 10 posto do 25 posto za sve klijente UniCredit Mastercard kartica, koji do 30.09.2022. godine obave kupovinu kod odabranih trgovaca. 

33

Prilikom plaćanja UniCredit Mastercard karticama na prodajnim mjestima UniCredit partnera, uključujući i internet prodavnice, UniCredit u BiH obezbijedila je popuste za kupovinu novog školskog pribora, odjeće, obuće i elektronske opreme.

Pripreme za nadolazeće školske dane učinite jednostavnijim i iskoristite 10 posto popusta na asortiman školskih torbi u knjižarama Kultura, kao i 10 posto popusta na kompletan asortiman, osim udžbenika i robe koja je već na rasprodaji, u prodajnim objektima knjižare Svjetolstkomerc.

Ostvarite 20 posto popusta prilikom plaćanja UniCredit Mastercard karticama u prodajnim objektima OVIESSE, OVIESSE KIDS i Bojprom, kao i na kompletnu dječiju kolekciju na web shopu brenda Alma Ras. Pripremite mališane za jesenje školske dane uz 10 posto popusta na novu kolekciju brenda OKAIDI, a za hrabar i siguran korak ka novim školskim avanturama posjetite Astra Borovo i ShoeBeDo te ostvarite popust od 10 posto na odabrani asortiman.

Najljepše su vožnje na dva točka u prirodnom okruženju ili na putu od kuće do škole. Iskoristite 10 posto popusta na kompletan asortiman u najvećoj prodavnici bicikala i biciklističke opreme i web shopu, M-bike. Školski dani koji su pred našim školarcima zahtijevaju učenje iz udžbenika, ali i korištenje računarske opreme. Ukoliko su vašim školarcima potrebne naočale sa zaštitnim staklima ili druga vrsta dioptrijske opreme, iskoristite 15 posto popusta u Optici Salihbegović, kao i na web shopu. Računarsku i elektronsku opremu potrebnu za učenje i razvoj školaraca pronađite u prodajnim objektima kao i web shopu Imtec, TehnoMag ili EastCodu, uz popuste od 10 posto do 25 posto .

Detaljne informacije o popustima i prodajnim mjestima pronađite na web stranici Banke, a kako bi školske obaveze bile ispoštovane, UniCredit je pripremio i raspored časova koji možete preuzeti ovdje.

Sretan novi početak i mnogo uspjeha u novoj školskoj godini svim školarcima želi UniCredit u BiH i partneri!

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here