Stariji i mudriji kažu da je rad stvorio čovjeka. I u pravu su. Posao je ono što nas održava i čini da se osjećamo korisnim, ono što nam daje samopouzdanje i osjećaj nezavisnosti. Ali postoji još jedna bitna stvar koju, radeći i stvarajući, ne smijemo zaboraviti. A to je ODMOR.

Koliko god čovjek svaki dan treba da radi nešto korisno i stvara novu vrijednost, važno je i ne zaboraviti da mu je za zdravo funkcioniranje i sreću potreban kvalitetan odmor.

Bilo da idete na odmor sami, u paru, sa porodicom ili sa prijateljima, Hotel Zlatibor Mona će vam pružiti sve što vam je potrebno za savršen odmor. Kategoriran sa četiri zvjezdice, ovaj hotel je renoviran prošle godine. Raspolaže dvokrevetnim i trokrevetnim sobama, kao i apartmanima.

U Moni možete boraviti samo na bazi noćenja, ali možete odabrati i opciju sa doručkom ili polupansionom. Hrana se bazira na izuzetno bogatom švedskom stolu sa desetinama jela pripremljenih po posebnim recepturama od strane iskusnih kuvara. Usluga je besprijekorna, a osoblje izuzetno ljubazno i ​​nenametljivo.

Odmor sa prijateljima ili u paru? Zabava je zagarantovana

Hotel Mona Zlatibor se nalazi u srcu Zlatibora, planinskom centru Srbije sa najviše sadržaja za one koji žele da se dobro provedu. Sam hotel ima wellness spa centar Inspirium sa zatvorenim bazenom, saunom i turskim kupatilom. Ukoliko želite da uživate u mirnoj i romantičnoj atmosferi bazena, predlažemo da ga posjetite nakon 18 sati, kada je ulaz dozvoljen samo odraslim osobama.

Restoran Perun, koji se nalazi u sklopu hotela, nudi specijalitete domaće kuhinje koje možete probati u rustikalnom ambijentu samog restorana ili (ljeti) na hotelskoj terasi, zaklonjenoj mirisnim borovima.

Pored Peruna, tu je i pansionski restoran Vila  čiji su specijaliteti već ušli u tradiciju hotela. A idealno mjesto za kafu sa prijateljima ili čašu vina u paru svakako je Lada bar.

Za sve vaše velike poslovne prilike i događaje tu je  kongresni centar Koledo.

Pored savršenih uslova za odmor, Hotel Zlatibor Mona nudi i mogućnost profesionalne organizacije poslovnih događaja, a u okviru kongresnog centra Koledo, kapaciteta 500 mjesta u kojem se mogu održavati seminari, prezentacije ili team buildinzi. Sastoji se od pet zasebnih cjelina – kongresne sale, sale za sastanke i tri odvojene prostorije.

Visina plafona kongresnog centra je pet metara, što ga čini idealnim za organizaciju svih vrsta kongresa, seminara i svječanih proslava. Prostor je opremljen najsavremenijom tehnologijom, klima uređajem, ozvučenjem, rasvjetom i optičkim pristupom internetu.

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here