Otvorene prijave za dostavu investicijskih projekata za Sarajevo Business Forum

Krajnji rok za prijavu projekata je 11. april 2022. godine

70

Sarajevo Business Forum (SBF) 2022, vodeća poslovno-investicijska konferencija jugoistočne Evrope, održat će se 11. i 12. maja u Sarajevu. U sklopu 11. SBF-a svi registrovani učesnici iz Bosne i Hercegovine, kao i zemalja regiona zapadnog Balkana, imaju mogućnost da prijave i predstave svoje projekte investitorima i poslovnim partnerima iz cijelog svijeta.

“U svrhu prijave projekta, na stranici SBF-a bit će postavljena aplikacija koju je potrebno popuniti na engleskom jeziku, a na osnovu podataka iz biznis plana. Potrebno je priložiti i nekoliko reprezentativnih slika koje se odnose na predmetni projekat“, saopćili su organizatori SBF-a.

U tu svrhu Bosna Bank International (BBI), kao organizator SBF-a, kreirala je on-line platformu i putem linka: https://www.sarajevobusinessforum.com/investment-projects svi zainteresovani mogu prijaviti svoje investicijske projekte i poslovne ideje te kasnije zakazati sastanke s potencijalnim investitorima tokom Foruma.

Za 11. Sarajevo Business Forum mogu se nominirati projekti iz sljedećih oblasti: poljoprivreda, metalna, drvna i tekstilna industrija, turizam i uslužne djelatnosti, IT industrija, digitalna ekonomija, energetika, infrastruktura, gradnja i nekretnine, obrazovanje, sport, kultura, finansije…

Pojedinci ili kompanije prilikom prijave projekata trebaju obratiti pažnju da je vrijednost projekta iznad 100.000 eura, da je projekt realan i izvodiv, a poželjno je da vlasnik projekta bude prisutan na SBF-u sa završenim biznis planom, kako bi ga prezentovao potencijalnim investitorima.

Svi zainteresovani za prijavu projekta se mogu javiti na kontakt e-mail projekti@sarajevobusinessforum.com kako bi dobili detaljne upute za prijavu projekta. Krajnji rok za prijavu projekata je 11. april 2022. godine.

 

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here