Diners Club® kartice uz posebne pogodnosti za prve korisnike

Diners kartice pružaju klijentima mogućnost da dođu do dodatnog izvora sredstava i obave kupovinu odmah, a otplatu vrše do 36 rata ili uz odgodu plaćanja i do 40 dana.

57

Sparkasse banka je predstavila tržištu novost u svojoj ponudi, Diners Club® kartice, koje klijente očekuju sa posebnim znakom dobrodošlice, oslobođene troškova godišnje članarine i upisnine za prvu godinu korištenja.

Diners Club® kartice su međunarodno prihvaćene i omogućavaju kupovinu u zemlji, svijetu ili internetu na rate ili uz odgodu plaćanja, a prvih 100 klijenata Diners Club Standard i Plus karticu realiziraju bez troškova prve godišnje članarine i upisnine.

Diners kartice pružaju klijentima mogućnost da dođu do dodatnog izvora sredstava i obave kupovinu odmah, a otplatu vrše do 36 rata ili uz odgodu plaćanja i do 40 dana. Kartice se mogu koristiti za online kupovine i podizanje gotovine, te plaćanja na prodajnim mjestima u BiH i inostranstvu, a omogućavaju i pristup na više od 1.000 Airport Lounge salona širom svijeta. U BIH su kartice prihvaćene na gotovo 600 prodajnih mjesta, a mreža trgovaca se kontinuirano širi s ciljem pokrivanja kompletnog trgovačkog tržišta.

Diners Club International® je dio Discover Global Network® sa pristupom na gotovo 40 miliona prodajnih mjesta i 1,3 miliona ATM-ova u više od 200 zemalja i lokacija širom svijeta. Discover Global mreža uključuje Discover Network, Diners Club International i PULSE i više od 20 partnerskih članica širom svijeta.

Više informacija o tome kako postati korisnik ove kartice možete dobiti na službenoj internet stranici Sparkasse banke ili putem besplatne Info linije 080 02 02 10.

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here