Nove vještine i nova znanja za novo vrijeme

Nastavak najpoznatijeg i najvećeg Coca-Colinog programa osnaživanja mladih u Bosni i Hercegovini

17

Coca-Cola HBC B-H Sarajevo nakon ljetne pauze nastavlja sa realizacijom projekta Coca-Colina podrška mladima. Ovo je najveći i najpoznatiji Coca-Colin program osnaživanja mladih, kroz koji je u prethodne četiri godine prošlo više od 2500 mladih iz cijele Bosne i Hercegovine. Program je ove godine u potpunosti prilagođen online formatu – webinari i Q&A sesije se realizuju putem Zoom platforme u okvirnom trajanju od 60 minuta.

Raspored webinara za septembar je sljedeći:

  • septembra u 11 sati: Fact checking, medijska i naučna pismenost – Jelena Kalinić (Quantum of Science/vakcine.ba /Voice of America/Oslobođenje)
  • septembra u 17 sati: Mentalnog zdravlje kao temelj za razvoj, napredak i prevazilaženje izazova – prof. dr. Ivana Zečević (vanredna profesorica na studijskom programu psihologija Filozofskog fakulteta Univerziteta u Banjaluci, psihoterapeut)
  • septembra u 19 sati: Finansijska pismenost – dr. Miloš Grujić (PREF, EPF, finansijski stručnjak)
  • septembra u 13 sati: Skok u digitalno tržište rada – Nermin Zejnilović (grafički dizajner, preduzetnik i frilenser, predavač iz oblasti moderne misli i lateralnog mišljenja)

Prijave za učešće su obavezne, a prijavni obrazac nalazi se na linku: http://bit.ly/prijavaCCPM2021

Iako primarno namijenjene mladima 18 – 30 godina, na radionicama mogu učestvovati svi, sa napomenom da mlađi od 18 mogu pratiti program uz prethodnu pismenu saglasnost roditelja. Program mogu pratiti i stariji od 30 godina ukoliko spadaju u ranjive kategorije nezaposlenih ili na drugi način osjetljivih grupa (nacionalne manjine, osobe sa poteškoćama ili invaliditetom, ljudi koji su ostali bez posla zbog pandemije…).

 

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here