Poslovnica NLB Banke u Vitezu od sada na novoj adresi

Poslovnica je uređena prema modernom konceptu i savremenom uređenju, gdje je klijentima omogućen jednostavniji, efikasniji i brži pristup uslugama i proizvodima Banke

33

Poslovnica NLB Banke d.d. Sarajevo u Vitezu je na novoj adresi Jardol bb, u sklopu centra FIS Vitez.
Poslovnica je uređena prema modernom konceptu i savremenom uređenju, gdje je klijentima omogućen jednostavniji, efikasniji i brži pristup uslugama i proizvodima Banke. Ova funkcionalnija i modernija poslovnica omogućiti će ugodniji boravak klijentima u prostoru Banke i jednostavniju komunikaciju sa uposlenicima Banke.

„Izuzetno nam je važno da smo prisutni u poslovnoj zoni Viteza koja predstavlja stub razvoja kako grada Viteza, tako i regije. Kroz našu široku paletu proizvoda i usluga želimo, kako privrednicima tako i klijentima fizičkim licima, biti na raspolaganju u cilju realiziranja njihovih finansijskih potreba“ , istakla je Lidija Žigić, predsjednik Uprave NLB Banke d.d., Sarajevo.

U sklopu poslovnice na novoj lokaciji klijentima je 24 sata na dan dostupan i bankomat za podizanje gotovine bez naknade. Zaposlenici Banke će biti klijentima na raspolaganju svakim radnim danom od 08.00 do 16.00 sati.

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here