Najprodavaniji iPhone 11 ponovo je dostupan u m:tel-u

Iskoristite najbolju ponudu. Uz Pretplata: L+ tarifu rata je 36,73 KM

33

Najprodavaniji telefon, iPhone 11 od 64 GB u crnoj boji, ponovo je u m:tel ponudi.

Ovaj moćni uređaj pružit će vam pravu količinu svega. Uz novi sistem dual-kamera koji bilježi više od onog što vidite i volite sačuvat će vaše najomiljenije trenutke. Cjelodnevno trajanje baterije omogućava više rada i manje punjena. Najkvalitetniji video zapisi koje smartphone može pružiti, učinit će da vaše uspomene izgledaju bolje nego ikad.

S posebnim noćnim modom, koji se automatski uključuje za fotografisanje pri slabom osvjetljenju, boje će biti prirodne, a slike svjetlije i bez upotrebe blica.

Ultra širokougaona kamera (13 mm) omogućava vidno polje od 120° za četiri puta širi kadar dok širokougaona kamera (26 mm) sa 100% Focus Pixel daje do tri puta brži autofokus pri slabom svjetlu.

Nova funkcija kamere Deep Fusion, slika devet slika, četiri prije okidanja, još četiri kratka tokom i jedan duže eksponiran snimak nakon okidanja, koje kombinuje u jednu sliku izuzetne kvalitete.

Video visoke rezolucije sad je još bolji. S opcijom snimanja 4K videa pri 60 fps, dobit ćete snimak sa dvostruko više kadrova u sekundi kojeg alatom za uređivanje možete dovesti do profesionalnog nivoa.

Velika količina podataka čuva se na telefonu i zbog toga je važno da oni budu zaštićeni. Face ID je najbezbjednija tehnologija prepoznavanja lica na pametnom telefonu koja nudi intuitivnu i sigurnu provjeru autentičnosti uz TrueDepth kamera sistem za precizno mapiranje geometrije lica.

Zahvaljujući najbržem čipu na svijetu A13 Bionic, igranje videoigara, proširena stvarnost (AR) i fotografisanje, dobit će potpuno novu dimenziju i pružit će vam dosad nedoživljeno iskustvo.

 

 

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here