m:tel donirao 50.000 KM banjalučkoj Klinici za dječije bolesti

Načelniku Klinike prim. dr. Vladimiru Mirošljeviću uručen ček za potrebe nabavke 20 ultrazvučnih inhalatora

10

Kompanija m:tel donirala je 50.000 KM Klinici za dječje bolesti Univeritetskog kliničkog centra Republike Srpske.

Vladimir Lučić, generalni direktor Telekoma Srbija, u poslovnoj zgradi kompanije m:tel u Banjaluci načelniku Klinike prim. dr. Vladimiru Mirošljeviću danas je uručio ček za potrebe nabavke 20 ultrazvučnih inhalatora.

Tom prilikom, Lučić je izjavio: “Kompanija Telekom Srbija ima dugu praksu društveno odgovornog poslovanja, koju na uspješan način provode i njene kćerke firme. Trudimo se da ulažemo u zajednicu u kojoj poslujemo, osluškujući aktuelne potrebe iste te zajednice. Srećni smo što je naša kompanija m:tel Banja Luka u prilici da u ovim, za sve nas izazovnim vremenima, pomogne Klinici donirajući sredstva za nabavku ultrazvučnih inhalatora za pomoć najmlađim sugrađanima. Kako naš m:tel, tako i  Telekom Srbija, nastavit će i ubuduće da podržavaju institucije i ustanove čiji rad podrazumijeva brigu o najmlađima“.

Naglašavajući naročitu fokusiranost društveno odgovornog poslovanja kompanije na pomoć i podršku najmlađima, Marko Lopičić, generalni direktor kompanije m:tel, također je izrazio zadovoljstvo činjenicom da će ova klinika sada imati bolje uslove za njegu i brigu o djeci.

“Želimo uvijek biti oslonac, podrška i prijatelji zajednici u kojoj poslujemo, a naročito kada je riječ o ulaganju u zdravlje naše djece“, rekao je Lopičić.

Dr. Mirošljević zahvalio je kompaniji m:tel, kako je naglasio, prvenstveno zato što svojim odgovornim odnosom prema zajednici čini uslove za život, odnosno liječenje najmlađih, lakšim i kvalitetnijim.

“Hvala kompaniji m:tel na izuzetno vrijednoj donaciji koja će bitno uticati na uslove liječenja najmlađih i najranjivijih, u ime svih zaposlenih na Klinici za dječije bolesti, ali prvenstveno u ime naših malih pacijenata”, rekao je Mirošljević.

 

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here