Online kupovina UniCredit Mastercard karticama sa 15 posto popusta kod odabranih trgovaca

Osim pogodnosti za klijente, važno je istaći da UniCredit Bank na ovaj način nastoji unaprijediti zajednicu u kojoj živimo, te osnažiti lokalnu ekonomiju

53

Kupovinom Mastercard karticama, iz udobnosti doma putem internet trgovina, klijenti UniCredit banke ostvaruju popuste od posto kod sljedećih trgovaca: Domod, Penny plus shop, Imtec i Orea Bazaar, saopćeno je Unicredit banke.

Situacija uzrokovana pandemijom koronavirusa utjecala je na svakog pojedinačno, mijenjajući naš svakodnevni život, način rada, kao i međusobne odnose. Uvažavajući potrebe klijenata da osvježe svoje domove u proljetnim mjesecima i potrebu da se smanjeno kreću, UniCredit Bank i Mastercard pružaju mogućnosti popusta na cijeli asortiman partnerskih trgovaca: Domod i Penny plus.

UniCredit Mastercard kartice dodatno nude povoljniju ponudu originalnih proizvoda s lokalnom etiketom putem prve i jedine OREA online platforme za kupoprodaju ručno rađenih proizvoda u regiji. Bogatstvo OREA online platforme ogleda se u 68 trgovina, sa preko 1.500 unikatnih predmeta.

Kako je rad na daljinu postao dio svakodnevnice, važno je stvoriti bolje uvjete za rad od kuće kako bi se isti nesmetano i kvalitetno obavljao. Internet trgovina domaće kompanije Imtec, specijalizirana za IT opremu, nudi puni asortiman personalnih računara, pametnih uređaja, potrošnih materijala i tehnoloških dodataka.

Za sve kupovine putem online platformi partnera trgovaca, obezbijeđena je i dostava na kućnu adresu. Izlaske iz kuće trebamo svesti na minimum, ne izlagati se bespotrebnom riziku i iskoristiti posebne pogodnosti sa UniCredit Mastercard karticama u periodu od 21. maja do 21. juna 2020. godine, za online kupovinu, navode iz Unicredit banke.

Osim pogodnosti za klijente, važno je istaći da UniCredit Bank na ovaj način nastoji unaprijediti zajednicu u kojoj živimo, te osnažiti lokalnu ekonomiju, pružajući podršku malim poduzetnicima, domaćim kompanijama i kreativcima.

Više informacija potražite na web stranici UniCredit Bank.

 

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here