Prezentacija poziva za dodjelu bespovratnih sredstava u okviru Challenge to Change projekta

Poziv je usmjeren prema svim privrednim subjektima koji imaju inovativne poslovne ideje, proizvode ili usluge koje mogu dovesti do povećanja konkurentnosti, smanjenja nezaposlenosti i održivog društveno-ekonomskog razvoja u BiH

137

Sarajevska regionalna razvojna agencija SERDA d.o.o. Sarajevo u saradnji sa Kantonalnom privrednom komorom Tuzla organizira info dan na kojem će biti predstavljen peti javni poziv za dodjelu bespovratnih sredstava u okviru Challenge to Change projekta.
Prezentacija petog Javnog poziva će se održati u utorak  3.  marta  2020. godine u 11,00 sati u Kantonalnoj privredenoj komori Tuzla.

Poziv je usmjeren prema svim privrednim subjektima koji imaju inovativne poslovne ideje, proizvode ili usluge koje mogu dovesti do povećanja konkurentnosti, smanjenja nezaposlenosti i održivog društveno-ekonomskog razvoja u BiH. Maksimalan iznos grant sredstava dostupan za start-up iznosi 10.000,00 eura a za mikro, mala i srednja preduzeća do 250 zaposlenih 30.000,00 eura, s tim da moraju obezbijediti i vlastito učešće u iznosu od minimalno 50 posto.

Grant sredstva obezbijeđena su kroz „Challenge to Change“- C2C program koji provode Sarajevska regionalna razvojna agencija SERDA i Razvojna agencija RS, a finansijski podržava Švedska agencija za međunarodni razvoj i saradnju – Sida/Ambasada Švedske u BiH.

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here