Četrdeseta po redu uspješna poslovna godina za austrijsku grupaciju

Kompanija „Novomatic“ spremna za „ICE Totally Gaming 2020“ u Londonu

224
Novomatic

Povodom još jedne, 40. po redu uspješne godine za „Novomatic“, a posebno za ,,Novo RS“, ogranak ove austrijske grupacije u Republici Srpskoj, u prostorijama te kompanije u Banjoj Luci je upriličen praznični koktel za njihove vjerne, dugogodišnje poslovne saradnike i partnere.

Ponosni na uspjehe

Kao uspješan dio grupacije koja je jedan od svjetskih tržišnih lidera u gejming industriji, u kompaniji „Novo RS“ su ponosni na dosadašnje uspjehe, ali i saradnju sa kupcima koji prepoznaju njihovu profesionalnost i poslovnu etičnost. Aleksandar Aničić, direktor kompanije „Novo RS“, je ovim povodom izjavio da su svi dosadašnji uspjesi rezultat predanog i odgovornog rada svih uposlenika ove kompanije, ali i odlične saradnje i povjerenja koje su izgradili sa brojnim poslovnim partnerima.

„Iza nas je još jedna uspješna poslovna godina, na čemu posebno zahvaljujemo svim našim klijentima koji su nam ukazali povjerenje i doprinijeli da iz dana u dan budemo sve uspješnija kompanija. ‘Novo RS’ je i u periodu koji je pred nama postavila sebi visoke ciljeve, ne samo kada je riječ o širenju poslovanja, već i u domenu društveno odgovornih aktivnosti koje su oduvijek važan segment djelovanja ‘Novomatic’ grupacije, koja ove godine proslavlja četiri decenije postojanja. Bitno je napomenuti da su povjerenje klijenata i briga za lokalnu zajednicu svih tih godina u fokusu ‘Novomatic’ grupacije, a što smo i u narednim godinama postavili kao svoj primarni cilj“, istakao je Aničić.

Za „Novomatic“, 2020. je godina proslave četiri decenije uspjeha te prilika da se zahvale svima koji su dio njihovog profesionalnog putovanja, ali isto tako i poziv da zajedno pogledaju u budućnost. Štand na najvećem svjetskom sajmu igara na sreću „ICE Totally Gaming 2020“ u Londonu će, naime, reflektovati ovaj veliki jubilej, a svi posjetioci će imati priliku da na jednom mjestu vide prošlost, sadašnjost i budućnost gejming industrije.

Kontakti s klijentima

Nastup „Novomatic“ grupacije na „ICE 2020“ je samo početak i najava obilježavanja 40 godina uspješnog poslovanja.

Riječ je o najuticajnijem događaju ove vrste, koji okuplja vodeće predstavnike kompanija u pomenutoj oblasti i na kojem je „Novomatic“ i ranije imao zapažene nastupe. Tako u kompaniji „Novo ime“ vjeruju da će i na „ICE 2020“ učvrstiti saradnju sa postojećim te ostvariti kontakte sa brojnim novim klijentima, čime će istovremeno potvrditi status poslovnog subjekta koja godinama ostvaruje uspješne rezultate kako u svijetu, tako i u Republici Srpskoj.

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here