Barcaffe u Sarajevu predstavio novi proizvod – Perfetto kapsule

Barcaffè Perfetto kapsule povezuju italijansku ekspertizu i tradiciju Barcaffe-a dugu skoro 50 godina sa modernim načinom života i globalnim trendovima.

195
Barcaffe

Barcaffe je danas u restoranu „Druga kuća“ u Sarajevu, organizovao druženje sa predstavnicima medija i tom prilikom predstavio svoj novi proizvod u kategoriji kafe– Barcaffe Perfetto kapsule – namijenjene istinskim ljubiteljima vrhunskog espressa.

Vrhunska kafa

„Ponosni smo što smo predstavili novi proizvod u našem asortimanu, koji je kreiran u skladu sa najnovijim svjetskim trendovima i idealan za sve vrhunske poznavaoce kafe koji uživaju u vrhunskoj šoljici svakoga dana. Barcaffe Perfetto kapsule predstavljaju kombinaciju dugogodišnjeg iskustva i tradicije i istinske ljubavi prema kafi. Uz Barcaffe Perfetto kapsule moći ćete uživati u šoljici savršenog espressa kod kuće. Kompatibilne su i mogu se pripremati na svim Nascafe Dolce Gusto aparatima“, izjavio je Srđan Dabić, Srđan Dabić, Brand Building Manager.

Barcaffè Perfetto kapsule povezuju italijansku ekspertizu i tradiciju Barcaffe-a dugu skoro 50 godina sa modernim načinom života i globalnim trendovima.

Poseban doživljaj

Barcaffè Perfetto espresso mješavina koja budi maštu i trenutke opuštanja pretvara u poseban doživljaj, namijenjena je svim strastvenim ljubiteljima espressa. Tako se možete odlučiti za Barcaffè Perfetto Espresso – mali espresso sa puno arome, Cappuccino – kremasto zadovoljstvo i punoća ukusa stvorena za uživanje u svakom danu i Caffè Latte – pravi spoj ukusa uz dašak nostalgije.

Njihova samozaštitna kapsula koja se pakuje u zaštićenoj atmosferi omogućuje da kafa sačuva svoju svježinu i ukus.

Kada jednom osjetite zavodljivu aromu Barcaffè Perfetto kapsula, znaćete da je pred vama nova dimenzija koja je više od kafe, stvorena za uživanje.

 

 

 

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here