Prezentacija “Poslovna rješenja tehničkih, inovacijskih, iskustvenih i ekspertnih mogućnosti kompanije Budapest Waterworks”

Susret se održava 2. 10. 2019. godine u prostorijama Privredne/Gospodarske komore Federacije BiH (velika sala prizemlje) s početkom u 10 sati.

52
Waterworks

Privredna/Gospodarska komora Federacije BiH, u saradnji s konsultantskom firmom Polimac Company kao i kompanijom Budapest Waterworks iz Mađarske, pozivaju Vas na poslovni susret i prezentaciju na temu: “Poslovna rješenja tehničkih, inovacijskih, iskustvenih i ekspertnih mogućnosti kompanije Budapest Waterworks u domenu snabdijevanja pitkom vodom i prečišćavanja otpadnih voda sa osnovnim ciljem poslovnog povezivanja, te mogućnosti apliciranja ovih rješenja na tržištu Bosne i Hercegovine”.

Susret se održava 2. 10. 2019. godine u prostorijama Privredne/Gospodarske komore Federacije BiH (velika sala prizemlje) s početkom u 10 sati.

Pofesionalno znanje

Budapest Waterworks više od 150 godina jedan je od vodećih pružatelja usluga vodosnabdjevanja u srednjoistočnoj Evropi. Aktivnosti tretmana vode, upravljanja mrežom i ispitivanja kvalitete vode podržane su vodećim svjetskim tehnologijama. Sistemi za proizvodnju i opskrbu pitkom vodom potpuno su automatizirani. Aktivnosti kompanije Budapest Waterworks u domenu prečišćavanja otpadnih voda pružaju se i na budimpeštanskom Centralnom uređaju za prečišćavanje otpadnih voda, s najsavremenijim ekološki prihvatljivim rješenjima. Profesionalno, dizajnersko i građevinsko znanje temeljeno na bogatom radnom iskustvu i izvanrednom inženjerskom znanju daje izvrsnu pozadinu za projekte tehničkog razvoja, među kojima je i mobilna oprema za prečišćavanje vode kao i sanacije, projektovanje, te građevinski projekti implementirani u objektima za pitku i otpadnu vodu.

 Poslovni susreti

Pozivamo Vas da prisustvujete prezentaciji i poslovnim susretima, kako bi dobili informacije o najsavremenijim tehnologijama i ekološki prihvatljivim rješenjima u oblastima vodoopskrbe.

Učešće na prezentaciji je besplatno, a za prijavu učešća, potrebno je da dostavite potvrdu na e mail adresu: l.sepic@kfbih.com ili broj telefona: 033/566-303.

 

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here