SBERBANK PREMIUM KARTICA SA CONCIERGE USLUGOM

Jedna od najprestižnijih bankarskih usluga na svijetu pruža podršku korisnicima 24 sata na dan, kod kuće, na poslu ili na putovanjima

378
Mastercard Concierge

U zadnji čas ste odlučili otići na koncert omiljenog benda ali ulaznice su rasprodane. Uz to ste zaboravili da je vama dragoj osobi danas rođendan, a nemate poklon. Naredne sedmice idete na put u zemlju za koju ne znate da li treba viza, nemate aviokartu, niti rezervisan hotel. Sve ovo bi moglo biti stresno ali ne i ako imate Premium karticu sa Mastercard Concierge uslugom, dostupnom 24 sata, sedam dana u sedmici.

Sberbank BH u partnerstvu sa kompanijom Mastercard prva je banka u Bosni i Hercegovini koja je na tržište Bosne i Hercegovine uvela jednu od najprestižnijih bankarskih usluga na svijetu. Potpuno nova dimenzija usluge dolazi sa Premium karticom Sberbank BH za premium iskustvo.

Mastercard Concierge usluga pruža podršku korisnicima 24 sata na dan, kod kuće, na poslu ili na putovanjima, sa velikim izborom poslovnih i privatnih usluga, kao što su organizacije putovanja, nalaženje ulaznica za događaje, ugovaranje dostave poklona, informacije o poslovnom bontonu zemlje u koju putuju, detalje oko viza, informacije o vremenskim uslovima, sportskim i zabavnim događajima, kao i mnoge druge jedinstvene usluge.

Za svaki upit Mastercard Concierge daje minimalno tri opcije, cijenu usluge i vrijeme izvršenja, a pogodnosti uključuju pristup najboljim mjestima: hotelima, restoranima, klubovima, spa centrima, luksuznim proizvodima i korisnim servisima sa 40.000 dobavljača širom svijeta.

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here