Dobro došli u svijet Xiaomi telefona u ponudi kompanije m:tel

Održana promocija Xiaomi brenda u Banjoj Luci

120
Xiaomi

Xiaomi telefoni, koji su kvalitetom i prihvatljivom cijenom oduševili cijeli svijet, stigli su u ponudu kompanije m:tel. Od danas, korisnici naših usluga su u prilici da isprobaju vrhunske modele telefona – Xiaomi Redmi 7A, Xiaomi Redmi Note 7 i Xiaomi MI 9T.

Tri modela

S obzirom na to da kompanija m:tel uvijek ide u korak sa trendovima mobilne industrije, u četvrtak 25. jula 2019. godine, u saradnji sa kompanijom Comtrade Distribution d.o.o. Sarajevo, organizovana je promocija Xiaomi brenda i tri modela smartfona ovog proizvođača.

Njihovim uvođenjem u ponudu, kompanija m:tel nastavlja uspješnu praksu da svojim vjernim korisnicima, ali i onima koji će to tek postati, učini dostupnim telefone koji plijene pažnju i za kojima vlada veliko interesovanje.

„Kompanija m:tel, kao tehnološki lider na tržištu, nastavlja trend premijernog predstavljanja najboljih uređaja popularnih brendova. Sa kompanijom Comtrade Distribution imamo odličnu dugogodišnju saradnju, a ovaj put smo zajedno, u skladu sa potrebama i željama naših korisnika doveli svjetski, sve popularniji, brend Xiaomi. Upravo to nas čini prvim telekom operatorom u BiH koji je uveo uređaje ovog proizvođača u svoju ponudu“, istakla je Radmila Bojanić, izvršni direktor za marketing i prodaju kompanije m:tel.

Direktor kompanije Comtrade Distribution d.o.o. Sarajevo Adnan Subašić izuzetno je zadovoljan što zajedno sa kompanijom m:tel promovišu brend Xiaomi koji se u posljednjih nekoliko godina „probio“ na sam vrh kada su u pitanju proizvođači pametnih telefona.

Vrhunsko iskustvo

„Xiaomi je danas cijenjen brend koji je stekao naklonost kupaca širom svijeta. Kompanija koja je krajem 2010. godine nastala kao startup, devet godina kasnije izrasla je u jednog od vodećih proizvođača u mobilnoj industriji. Comtrade Distribution u svojoj ponudi nudi veliki izbor telefona, a u saradnji sa kompanijom m:tel, kupcima i korisnicima ovog telekom operatera trenutno će biti dostupna tri modela“, rekao je Subašić.

Brend Xiaomi je postao sinonim za „best buy“ telefone, odnosno uređaje koji kupcima nude najbolji odnos cijene i kvaliteta. U kvalitet i vrhunsko iskustvo koje donose sjajni Xiaomi telefoni, korisnici kompanije m:tel mogu se uvjeriti već od danas. Modele Xiaomi Redmi 7A, Xiaomi Redmi Note 7 i Xiaomi MI 9T uparite sa nekom od m:tel tarifa i uživajte u neograničenoj komunikaciji.

Više informacija o Xiaomi modelima potražite na www.mtel.ba ili u nekoj od m:tel poslovnica.

 

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here