Nova iskustva sa vrhunskim pametnim telefonima Samsung Galaxy S10

Proslavom 10 godina od lansiranja prvog Galaxy S uređaja, kompanija Samsung Electronics uvela je novu liniju vrhunskih pametnih telefona: Galaxy S10.

55
Galaxy S10

Galaxy S10 dizajniran je za one koji žele vrhunski pametni telefon sa snažnim performansama. Galaxy S10+ sadrži sve specifikacije – od ekrana, kamere, do performansi i postavlja ih na viši nivo. Galaxy S10e je napravljen za one koji žele sve premium mogućnosti u jednom uređaju na ravnom ekranu. Galaxy S10 5G kreiran je za one koji žele više od svega i spremni su za najbrže dostupne i najmoćnije funkcije.

Galaxy S10 napravljen je sa Samsungovim najboljim – prvim na svijetu Dynamic AMOLED ekranom. Kao prvi smartphone sa certifikatom HDR10 + njegov zaslon isporučuje živopisan digitalni sadržaj koji s dinamičkim mapiranjem tona širi raspon boja za sjajnu i realnu sliku.

Jedinstveni Infinity-O ekran Galaxy S10 uređaja, sadrži niz senzora i tehnologiju kamere u otvorenom displeju. Zasnovan na Samsungovom vodstvu u kamerama Dual Pixel i Dual Aperture, Galaxy S10 predstavlja novu tehnologiju kamera i naprednu inteligenciju koja olakšava snimanje videozapisa.

Ultra-široki objektiv je sa vidnim poljem od 123 stepena, kao ljudsko oko. Super stabilan i kvalitetan videozapis omogućava snimanje tehnologijom digitalne stabilizacije. Galaxy S10 uz pomoć inteligentnih funkcija omogućuje vam napredne postavke kamere bez potrebe za ručnim odabirom.

Galaxy S10 napravljen je sa vrhunskim hardverom i softverom zasnovanim na mašinskom učenju.

Samsung sada stavlja i 5G snagu u ruke potrošača uz Galaxy S10 5G, Samsungovim prvim 5G pametnim telefonom.

Linija Galaxy S10 nudi sve što ste očekivali od serije Galaxy S – uključujući brzinu bežičnog punjenja 2.0, otpornost na vodu i prašinu IP68, procesor nove generacije i Samsungove usluge kao što su Bixby, Samsung Health, Samsung Pay i Samsung DeX. Dobit ćete najveći obim radne memorije od 12GB RAM i kapacitet za pohranu raspoloživ na Galaxy S10+ uređaju koji dolazi sa 1TB ugrađene memorije uz mogućnost dodavanja dodatne 512GB microSD kartice do 1.5TB

 

 

 

 

 

IZVORBusiness Magazine
PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here