Brčanskoj Mingos kafi zlatni pehar za kvalitet

Ocjenjivačka komisija Novosadskog sajma proglasila je Mingos Domaću kafu iz Brčkog šampionom grupe proizvoda

52
Mingos

Ocjenjivačka komisija Novosadskog sajma proglasila je Mingos Domaću kafu iz Brčkog šampionom grupe proizvoda, a za visok kvalitet Mingos je pored pehara nagrađen i velikom zlatnom medaljom.

Prženje kafe

“Naša Mingos kafa je 20 godina na tržištu, a dvije decenije dugo iskustvo u  proizvodnji prave domaće kafe dolazi iz posvećenosti u izboru svakog zrna koje dolazi u Brčko, stručnosti i znanju u prženju i mljevenju kafe, i naravno savršenoj recepturi, te nam je posebno drago što je ukus naših kupaca potvrđen zlatom za kvalitet proizvoda Novosadskog sajma”, rekla je Nataša Pucar, direktor Korporativnih komunikacija.

Kompanija Mingos posluje u okviru međunarodne poslovne grupe Studen Global, a kao dio najvećeg Agroindustrijskog kompleksa u regiji.

Savremena tehnologija

Proizvodnja Mingos kafe je locirana u Brčkom gdje savremenom tehlologijom prženja, mljevenja i pakovanja kafe na domaće, kao i na izvozna tržišta, plasira visokokvalitetne mješavine kafe. Proizvodnja Mingos kafe certifikovana je u skladu sa međunarodnim IFS standardom.

Mingos Domaća kafa je srca svojih potrošača osvojila pod sloganom „Za svaku priču“.

 

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here