Lenovo Yoga Book C930 – neobičan laptop

Sa dvostrukim ekranom Yoga Book C930 je po mnogočemu jedinstveni laptop koji se trenutno ne može staviti unutar bilo koje vrste uređaja

83
Yoga Book C930

Sa dvostrukim ekranom Yoga Book C930 je po mnogočemu jedinstveni laptop koji se trenutno ne može staviti unutar bilo koje vrste uređaja koja postoji na tržištu.

Drugi ekran

Teško je usporediti ovaj uređaj s bilo kojim laptopom koji je dostupan na tržištu. Drugi ekran na sebi ima virtualnu tastaturu -radi se o E ink touch prikazu, koji se može prebacivati sa načina rada tastature do načina rada crtanja i pisanja bez potrebe dodavanja papira na gornji dio dodirne površine. Osim toga, E Ink prikaz u sebi ima podršku za Active Pen (podrška za Wacom AES).

Tanak i čvrst

Uređaj ima tanko i dosta lagano tijelo koje je izrađeno od magnezijskih vlakana i aluminija te tanak i čvrst pant koji je dostupan u različitim bojama. Najbolje odgovara korisnicima koji imaju potrebu samo ukratko nešto utipkati (ili upisati), kao što je povremeno slanje e-maila, pregledavanje internetskih stranica, pisanje bilješki ili crtanje.

IZVORBusiness Magazine
PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here