3 stvari koje možeš priuštiti bez obzira na trenutne finansije

Luksuzni mirisni savjet: Isprobajte najnoviji Avonov parfem: Rare Flowers Night Orchid EDP i dozvolite da procvjetate poput najveličanstvenijeg rijetkog cvijeća

57
Avon

Smatrate li da samo bogati ljudi mogu uživati u luksuznim sitnicama? Dokazat ćemo vam suprotno i upoznati vas s dozom luksuza koji svakako možete i same priuštiti!

Luksuz ne znači nositi dijamante i odmarati se na Bahamima kad god poželite. Luksuz je sve ono što čini da se osjećamo posebno, što znamo da smo zavrijedili i što nas veseli. I ne mora koštati basnoslovno!

Donosimo vam listu barem 3 stvarčice u koje vrijedi investirati danas, sutra, sljedeći vikend… unatoč stanju vaših vlastitih finansija.

Vrijeme

Neprocjenjivo je i nije na prodaju, a ipak ga možete pokloniti. Previše vremena dajemo problemima i obvezama, sebe stavljamo na zadnje mjesto rijetko ostavljajući vremena za kvalitetne, ispunjene trenutke. Zapravo bi sami sebi trebali značiti najviše: bez brige o sebi, ne možemo ni brinuti o drugima. Zato, ako svoje vrijeme smatrate luksuzom – pronađite ga i poklonite ga sebi!

Kako pronaći vremena ako ga nemate?

Odaberi prave prioritete

Nauči reći “ne”

Cijeni sebe, ti si osoba koja vrijedi tvog vremena

Pokloni sebi barem pola sata dnevno

Barem nekoliko puta godišnje iznenadi se slobodnim, bezbrižnim vikendom.

Kućni SPA trenutak

I ponovo: ne morate otići baš na Bahame niti odsjedati u najluksuznijim hotelima (iako naravno zvuči odlično 😉 možete organizovati svoj luksuzni SPA trenutak u miru vlastite kupaonice, uz miris i svjetlo svijeća, s partnerom ili same.

Trebate ideju? Kućni SPA može biti zanimljiva mogućnost kako provesti vrijeme s prijateljicama: ubacite još i dobar film i kokice i luksuzna zabavna večer je zagarantovana!

Mirisi

Moramo spomenuti i parfeme. Mirisi imaju potpuno zavodljivu moć i mogu radikalno promijeniti ne samo vaš izgled nego i vaše raspoloženje. Već samo maleni dodir parfema na vašem zapešću ili u kosi može učiniti da se osjećate zaista luksuzno, čak i ako nemate najtrendy torbicu ili ako vaši večernji planovi ne uključuju pozorišnu premijeru… miris koji volite uvijek će izmamiti osmijeh na vaše lice. I lica onih s kojima se susrećete. Koja je vaša omiljena mirisna kategorija, šta je za vas miris luksuza?

Luksuzni mirisni savjet: Isprobajte najnoviji Avonov parfem: Rare Flowers Night Orchid EDP i dozvolite da procvjetate poput najveličanstvenijeg rijetkog cvijeća. Dozvolite eleganciji noćne orhideje, senzualnoj slatkoći zlatne gardenije i egzotičnoj energiji gorke narandže da vas u trenu odvede u svijet mirisnog luksuza.

Parfem koji nas je potaknuo da u saradnji s našom poznatom dizajnericom Belmom Tvico Stambol obradujemo jednu maturanticu upravo haljinom koja nas podsjeća na ovaj miris.

Avon Rare Flowers Night Orchid EDP pronađite u Avon brošuri

50 ml, 24,90 + POKLON! Losion za tijelo.

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here