Canon predstavlja novu seriju štamparskih uređaja

Serija Océ Arizona 1300 namijenjena je korisnicima koji proizvode do 15.000 metara kvadratnih grafike godišnje i nudi brzine štampe do 52,8 metara kvadratnih na sat

49
Canon štamparski uređaji

Canon Europe predstavio je novu seriju plošnih štamparskih uređaja Océ Arizona 1300 za srednje velike proizvođače natpisa i namjenske grafike s ciljem da korisnicima pomogne povećati produktivnost i zadovoljiti potražnju za raznolikijim primjenama.

Softversko rješenje

Serija Océ Arizona 1300 namijenjena je korisnicima koji proizvode do 15.000 metara kvadratnih grafike godišnje i nudi brzine štampe do 52,8 metara kvadratnih na sat. Uređaji  Arizona 1300 prvi su plošni proizvodi iz linije Océ s mogućnosti LED konzerviranja, nudeći korisnicima opciju štampe po potrebi iz stanja mirovanja bez čekanja da se UV lampe zagriju. Nova serija donosi i Océ Arizona Xpert – inovativno softversko rješenje koje pojednostavljuje i automatizira složene poslove poput višeslojnog i obostranog printa, tako da su datoteke za štampanje dostupne u trenu.

Platno i drvo

Tehnologija LED konzerviranja serije Océ Arizona 1300 omogućuje davateljima usluga štampnja (PSP-ovima) da nude još širi raspon primjena, rade s gotovo svim krutim ili savitljivim medijima te rukuju osjetljivim medijima, primjerice platnom, drvetom, pločicama, staklom itd. LED-UV tinte novih modela imaju zlatni certifikat UL Greenguard, što znači da se otisci mogu pouzdano koristiti u osjetljivim zatvorenim okruženjima kao što su škole, bolnice ili trgovine.

 

IZVORBusiness Magazine
PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here