Addiko Red Wednesday – Podignite kredit, jer vam na poklon vraćamo prvu ratu

Akcija Red Wednesday osmišljena je prema uzoru na globalno poznatu akciju Black Friday, u okviru koje kupci dobivaju posebne pogodnosti prilikom kupovine na određeni dan

71
Addiko banka Red Wednesday

Addiko banka u srijedu 13. februara organizuje prvu ovogodišnju Red Wednesday akciju. Postojeći i novi klijenti, koji za kredit apliciraju 13. februara na poklon će dobiti prvu uplaćenu ratu.

Zejdnične ideje

“Mi u Addiko banci trudimo se biti inovativni i drugačiji, poštujući želje i očekivanja naših klijenata. I ova ponuda, kao i prethodne dvije, izuzetno uspješne Addiko Red Wednesday akcije, rezultat je zajedničke ideje Banke i njenih klijenata”, istakla je Belma Sekavić-Bandić, član Uprave Addiko Bank d.d. Sarajevo.

“Učešće u Addiko Red Wednesday akciji je vrlo jednostavno: svi oni koji za Addiko Blic gotovinski kredit apliciraju u srijedu, 13. februara 2019. godine, a kredit im bude odobren i plasiran, ostvaruju pravo povrata prve uplaćene rate”, naglasio je Boštjan Pečenko, član Uprave Addiko Bank a.d. Banja Luka.

Posebne pogodnosti

Akcija Red Wednesday osmišljena je prema uzoru na globalno poznatu akciju Black Friday, u okviru koje kupci dobivaju posebne pogodnosti prilikom kupovine na određeni dan. Addiko banka u Bosni i Hercegovini već treći put zaredom organizira ovu akciju. I ovaj put je zahtjev za kredit moguće podnijeti u poslovnici Banke ili putem Kontakt centra (pozivom ili mailom), te putem Facebook stranice Banke „Addiko Bank BiH“.

Za više informacija posjetite sljedeće web-stranice:

https://www.addiko-rs.ba/gradjani/krediti/blic-gotovinski-kredit/

https://www.addiko-fbih.ba/gradjani/krediti/blic-gotovinski-kredit/

 

 

 

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here