m:tel telefoni

Tražite li novi telefon, m:tel vam iz svoje bogate ponude uređaja preporučuje tri odlična modela, Alcatel 1X DS, ZTE Blade A520 i Tesla Smartphone 6.4 lite.

Alcatel 1X DS je odličan startni telefon prvenstveno namijenjen mlađim korisnicima. Ovaj moderno dizajnirani uređaj je posebno pripremljen za društvene mreže, ima odlične kamere, a s obje strane nalazi se i blic. Kako bi fotografije izgledale što ljepše, tu su i zanimljivije napredne opcije.

Napredne funkcije

ZTE Blade A520 je namijenjen svima koji od telefona očekuju jednostavnost i funkcionalnost, a također je dobar izbor za korisnike koji nemaju mnogo iskustva u svijetu pametnih telefona. Iako pripada osnovnoj kategoriji, ovaj uređaj nudi i više od toga.

Najnoviji Tesla 6.4 lite je telefon koji je spreman da zablista u svakoj situaciji. Ovo je uređaj sa naprednim funkcijama a namijenjen je korisnicima koji žele moderan i pouzdan uređaj. Optimizovan rad, kvalitetan procesor, 3 GB RAM memorije i dugotrajna baterija garantuju da se Tesla 6.4 lite neće “umoriti” prije svog korisnika.

Preporučena pretplata

Alcatel 1X DS može biti vaš po cijeni od 1 KM uz preporučenu Pretplata: S+ ili Pretplata: S Net+ tarifu. Po istoj cijeni možete dobiti i ZTE Blade A520 uz tarifu Pretplata: XS kao i Tesla 6.4 lite uz tarifu Pretplata: M+.

Ne čekajte jer počinje nova sezona sjajnih telefona!

Detalje saznajte na prodajnom mjestu, besplatnim pozivom na 080050000 ili putem sajta  www.mtel.ba.

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here