Jahorina ekonomski forum 23. i 24. aprila

Među predavačima će se naći i zvučna imena koja nemamo prilike često da viđamo na našim prostorima

122
Jahorina ekonomski forum

Udruženje ekonomista Republike Srpske SWOT 23. i 24. aprila ove godine, organizira četvrti Jahorina ekonomski forum u hotelu Termag, na temu “Ekonomija novog doba – digitalizacija i komunikacione tehnologije kao baza ekonomskog razvoja”.

Svejtski trendovi

Ovogodišnji forum se organizuje u saradnji sa Savezom ekonomista Srbije, a pod pokroviteljstvom predsjednika Republike Srpske i predsjedavajućeg Predsjedništva BiH.
Saša Grabovac, izvršni direktor Udruženja ekonomista Republike Srpske SWOT, očekuje da će ovogodišnji forum biti najuspješniji do sada.
“Ovogodišnja tema foruma je veoma interesantna i može se reći da se donekle i sama nametnula, imajući u vidu svjetske trendove, ali i trendove u našem okruženju”, naveo je Grabovac.

Eksperti iz regiona

On je najavio da će uskoro biti objavljena agenda foruma sa svim temama, dodajući da će ove godine među predavačima biti eminentni domaći stručnjaci, kao i eksperti iz regiona i svijeta.
Prema njegovim rječima, među predavačima će se naći i zvučna imena koja nemamo prilike često da viđamo na našim prostorima.

 

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here