Turistička zajednica KS i Idea uručili certifikate polaznicima seminara

Osnovna ideja je ohrabrivanje turističkog sektora za korištenje digitalnih platformi i unapređenje trenutnih znanja o digitalnom marketingu i društvenim medijima.

197

Na seminaru “Digitalni marketing i društveni mediji u turizmu” koji je realiziralo Udruženje “Idea” pod pokroviteljstvom Turističke zajednice Kantona Sarajevoučestvovalo je 48 turističkih radnika Kantona Sarajevo. 

Taj projekt namijenjen je edukaciji turističkog sektora o mogućnostima pokretanja i uspješnog vođenja biznisa koristeći digitalne platforme i društvene medije, kroz planiranja i implementacije uspješnih digitalnih marketing kampanja.

Osnovna ideja je ohrabrivanje turističkog sektora za korištenje digitalnih platformi i unapređenje trenutnih znanja o digitalnom marketingu i društvenim medijima.

Seminar digitalnog marketinga i društvenih medija u turizmu je intenzivni trodnevni seminar o uspješnom vođenju sopstvenog biznisa u oblasti turizma, a posebno je koristan za digitalnu transformaciju biznisa, optimalno korištenje društvenih i tradicionalnih medija, prepoznavanje i korištenje trendova u digitalnom marketingu i savremenom turizmu.
Turističkim radnicima koji su uzeli učešće na seminaru, certifikate su uručili predsjednik Turističke zajednice Kantona Sarajevo Midhat Hubijar i predstavnici Udruženja “Idea” Almir Peštek i Suada Peštek.
Hubijar je zahvalio učesnicima na pohađanju seminara i na doprinosu razvoja turističkog sektora Kantona Sarajevo, te kazao da Turistička zajednica Kantona Sarajevo radi na kontinuiranom poboljšanju sektora.

 

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here