Sparkasse Bank dd BiH danas je u svim bh. gradovima u kojima ima filijale ugostila učenike škola i obdaništa i na taj način obilježila Međunarodni dan štednje, 31. oktobar.

„Sparkasse Bank svake godine ovaj dan posvećuje mlađoj populaciji u cilju izgradnje i očuvanja svijesti o značaju štednje i razvijanju štednih navika kod najmlađih. Uvijek se radujemo ovakvim posjetama. Trudimo se da im dolazak u banku bude pozitivno iskustvo i da, putem prilagođene edukacije, i oni sami shvate kolika je važnost štednje, te kako mogu i tim putem uticati na ostvarenje svojih snova“, izjavila je izjavila je Elvira Prnjavorac, direktorica Segmenta upravljanja prodajom Sparkasse Bank dd BiH.

Uposlenici poslovnica Sparkasse Bank u BiH osigurali su i prigodne poklone za najmlađe posjetioce.

Jedno od strateških opredjeljenja Sparkasse banke je i kreiranje štednih navika najmlađih. Upravo zato Sparkasse Bank u svojoj ponudi ima posebno dizajniran štedni koncept za djecu, a o svim koristima štednje i načinima na koji i djeca mogu štediti na vrlo zabavan način najmlađe upoznaje njihov drug, maskota dječije štednje, Medo Štedo.  Pored dječije štednje i ostalih štednih proizvoda, štednja sa garancijom austrijske matične kuće Steiermaerkische Sparkasse je jedinstven proizvod po kojem se banka potpuno izdvaja na tržištu.

IZVORBusiness Magazin
PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here