Intesa Sanpaolo Banka i partneri obezbijedili popuste za školarce

Troškovi opremanja školaraca za polazak u školu mogu biti znatno manji ukoliko ste korisnik Visa Inspire kartice, jer je Intesa Sanpaolo Banka obezbijedila posebne popuste za plaćanje Visa Inspire karticama u saradnji sa odabranim partnerima.

267

Početak nove školske godine za sve roditelje predstavlja značajnu stavku u kućnom budžetu. Ipak, troškovi opremanja školaraca za polazak u školu mogu biti znatno manji ukoliko ste korisnik Visa Inspire kartice, jer je Intesa Sanpaolo Banka obezbijedila posebne popuste za plaćanje Visa Inspire karticama u saradnji sa odabranim partnerima.

U  akciji “Sretna nova školska godina!” koja traje do 30.09.2018. u prodavnicama  Svjetlostkomerca, Intersporta, Planike i Sancta Domenice možete ostvariti popuste na školski pribor, odjeću, obuću, tehničku i drugu opremu za školarce.

Za plaćanje Visa Inspire karticom, Svjetlostkomerc daje  popust od pet posto na kompletan školski i ostali asortiman, izuzev udžbenika.

U  prodavnicama Intersporta  svi artikli sa redovnim cijenama mogu se kupiti uz deset posto popusta. Na novu kolekciju Planika daje deset posto sniženja, dok u prodavnici Sancta Domenica popust iznosi deset posto na sve igre i opremu za PlayStation.

Osim posebnih pogodnosti za nabavku opreme za školarce, Intesa Sanpaolo Banka i “Svjetlostkomerc” su u okviru ove akcije obezbijedili i donaciju u školskoj opremi za 100 prvačića širom BiH.

Povratak u školu može biti lakši uz Visa Inspire karticu Intesa Sanpaolo Banke i popuste koje donosi akcija “Sretna nova školska godina!”.

 

 

 

 

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here