Povezivanje korisnog s ugodnim, izlazak na cestu svaki dan s istim entuzijazmom, optimizacija vremena, zajamčena sigurnost te robusnost u svakoj situaciji, ponuda je koju je marka PEUGEOT namijenila poslovnim korisnicima stavljanjem novog modela Peugeot PARTNER na tržište lakih privrednih vozila.

Serijski opremljen sistem PEUGEOT i-Cockpit, neviđen u klasi, novi Peugeot PARTNER pruža novo iskustvo vožnje u okruženju koje pridonosi većoj produktivnosti. PEUGEOT stoga započinje pravu revoluciju u segmentu furgona učinkovitim, dinamičnijim i prostranijim pristupom, savršenim spojem polivalentnosti upotrebe i užitka vožnje, koji čini samu srž Marke. Energičnog dizajna, praktičan i elegantan, novi Peugeot PARTNER opremljen je potpuno novom ponudom sistema za pomoć u vožnji, iste razine kao novije limuzine.

Predstavljene su dvije velike i jedinstvene inovacije: indikator preopterećenja i Surround Rear Vision, koji omogućuje pregled mrtvih kuteva putem kamere. Svaki će poslovni korisnik pronaći konfiguraciju koja će mu omogućiti učinkovit rad, osobito u izvedbi Grip, kako bi potreba za robusnošću u svakoj situaciji bila ispunjena, ili pak u izvedbi Asphalt, za one koji ne broje sate provedene u vozilu.

Novi Peugeot PARTNER osnažuje poduzetničku ambiciju i sposobnost djelovanja korisnika te omogućuje savladavanje onog što se čini nemogućim.

Novi Peugeot PARTNER na tržište BiH dolazi u prvom kvartalu 2019. godine.

 

IZVORBusiness Magazin
PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here