Komesar policije Kantona Sarajevo, Mevludin Halilović posjetio je Generalnu direkciju BH Pošte u Sarajevu. Domaćini sastanka bili su članovi Uprave BH Pošte na čelu sa generalnim direktorom Mirsadom Mujićem. 

Cilj ove posjete je nastavak i unapređenje poslovne saradnje sarajevske policije i BH Pošte. S obzirom na dugogodišnju saradnju, svi prisutni izrazili su očekivanja da će poslovne aktivnosti i planovi i u budućnosti biti nastavljeni u smjeru profesinalnog pristupa pružanja usluga i angažovanosti  između  policije i najvećeg poštanskog operatera u BiH.

Ovom prilikom generalni direktor BH Pošte, Mirsad Mujić uručio je komesaru Haliloviću zahvalnicu za usješnu dosadašnju saradnju kao i za profesionalno učešće u osiguravanju prošlogodišnje promotivne vožnje novih vozila BH Pošte. Naime, asistencijom pripadnika MUP-a KS osigurana je ruta kojom su se vozila BH Pošte nesmetano kretala po sarajevskim ulicama.

Na sastanku je zaključeno da će BH Pošta nastaviti saradnju sa MUP-om Kantona Sarajevo koji je jedan od najvećih korisnika naših usluga.

IZVORBusiness Magazin
PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here