U Sport centru Međugorje održan je drugi ovogodišnji Management Forum HT ERONET-a. Prisutne je na početku pozdravio predsjednik Uprave Vilim Primorac koji je istaknuo: “Sada je jasno kako smo se u dosadašnjem dijelu godine, na učinkovit način, uspjeli suočiti sa svim izazovima koji su bili pred nama. I u iduću poslovnu godinu ulazimo spremni, jer visoka dinamika promjena u tržišnom okruženju potiče nas na sve veći angažman i stalnu agilnost kako bismo mogli odgovoriti svim tržišnim izazovima, a dakako, u skladu s tim, trebamo i daljnje iskorake u svim sferama poslovanja.

Naglasak je na ostvarenju zacrtanih ciljeva u kontekstu nastavka uspješnog poslovanja i daljnjeg povećanju učinkovitosti, kao svojevrsni odgovor prema naraslim potrebama za snažnim tehničko-tehnološkim djelovanjem i stalnom napretku.

Svakako, prodajno-marketinško djelovanje u ponudi šireg i tržišno atraktivnog portfolija modificiranih i novih proizvoda i usluga, bit će usmjereno na ostvarenje temeljnih ciljeva stalnog poboljšanja kvalitete naših usluga i proizvoda. Istovremeno, cjelokupni naši poslovni napori trebaju biti fokusirani na ispunjenje ključne zadaće, a to je zadovoljan korisnik, s ciljem ostvarenja daljnjeg tržišnog proboja, sve to – uz zadržavanje pozitivne dinamike uspješnog poslovanja u zadanim ekonomskim okvirima.“

O rezultatima finansijskog poslovanja u dosadašnjem dijelu 2017. godine koji su, kako je istaknuto, bolji od planiranog, kao i ključnim planskim odrednicama finansijskog poslovanja za 2018. godinu, govorila je članica Uprave, izvršna direktorica za finansije Gordana Bilić.

Član Uprave, izvršni direktor za nepokretnu mrežu Tomislav Ruk upoznao je prisutne s marketinškim i prodajnim aktivnostima tokom 2017., koje su jedan od najvažnijih koraka u zadovoljenju potreba korisnika i na koncu konkurentnijem djelovanju HT ERONET-a, a najavio je i daljnje iskorake u sljedećem razdoblju.

Član Uprave, izvršni direktor za pokretnu mrežu dr. sc. Goran Kraljević govorio je o tehničko-tehnološkom razvoju i projektima provedenim u godini koja je na izmaku te naglasio kako su brzina i stalni razvoj tehničko-tehnoloških potreba jedan od ključeva napretka, a HT ERONET usmjeren je na praćenje svih novina kako bi mogao odgovoriti sve zahtjevnijim potrebama korisnika u skladu sa savremenim trendovima u telekomunikacijskom sektoru.

Na Management Forumu tok i implementaciju strateških projekata za 2017. godinu, njih 10, predstavili su njihovi voditelji, a o temi marketinga u savremenom okruženju govorile su gošće foruma, profesorice Ekonomskog fakulteta Sveučilišta u Mostaru prof. dr. Sanja Bijakšić i prof. dr. Arnela Bevanda.

IZVORBusiness Magazine
PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here