McCann Talks otkriva šta sve može kreativna industrija

Interesante teme, zanimljivi učesnici i dobra zabava razlog su da 31.maja budete na „McCann Talks-u“.

424

U Jugoslovenskom dramskom pozorištu (sala Studio) 31. maja bit će održan „McCann Talks“, jednodnevni događaj sa ciljem da se na jednom mjestu okupe i razgovaraju najrelevantniji predstavnici kreativne i srodnih industrija. U organizaciji agencije McCann Beograd „McCann Talks“ osmišljen je kao susret organizacija i pojedinaca iz svijeta preduzetništva, umjetnosti, tehnologije i zabave koji će svoja mišljenja i stavove suočiti u tri panela.

Panel „Koliko vrijedi srpska ideja“ pružit će informacije o doprinosu kreativne industrije srpskoj privredi, pokazati uspješne primjere izvoza domaćih ideja i pokušat će da odgovori na pitanje koliko vrijedi srpska ideja. „Demografija je mrtva“ naziv je drugog panela koji za temu ima „rušenja stereotipa“, koje je od presudnog značaja za advertajzing industriju, ali i medije, kao one koji imaju ulogu u kreiranju javnog mnjenja i vrijednosti. Posljednji panel „Future jobs“ u fokusu ima tzv. zanimanja budućnosti i za cilj ima pokretanje inicijativa i inspirisanje saradnje različitih industrija.

Interesante teme, zanimljivi učesnici i dobra zabava razlog su da 31. maja budete na „McCann Talks-u“.

Prisustvo na događaju je besplatno, ali je neophodna prethodna registracija putem starnice, broj mjesta je ograničen. Više informacija o događaju, učesnicima i načinu prijavljivanja saznajte na stranici: www.mccann-talks.rs

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here