Velikodušnost uvijek je na cijeni i izuzetno bitan faktor pri građenju poslovnih i prijateljskih odnosa. Kompanije i pojedinci, često imaju potrebu za darivanjem najbližih saradnika, pokazujući im na taj način zahvalnost, poštovanje i istinsko prijateljstvo. Poklanjanje je poklon sam po sebi jer kako i stara izreka kaže “više dobija onaj koji daje poklon, nego onaj koji prima”.

Svake godine oko praznika i bitnih događaja za preduzeća i pojedince, svi se suočavaju sa pitanjem

“Šta pokloniti i gdje pronaći idealan poklon?”.

Odgovor se krije u SPECIJALIZOVANOM WEB SHOP-U ZA POSLOVNE POKLONE

Na domaćem tržištu BiH, nastao je web shop specijalizovan za poslovne poklone i individualne narudžbe korporativnog sektora, namijenjen za veće i manje količine naručenih poklon setova, sa uključenom dostavom bilo gdje u Bosni i Hercegovini. PoslovniPokloni.ba je kreativni online prostor za poslovne poklone koji sadrže proizvode i poklon ambalažu brendiranu u duhu vizuelnog identiteta kompanije koja naručuje poklon. U sklopu poklon setova, uključene su personalizovane poklon kartice i čestitke u skladu sa namjenom i sadržajem  poklona. Postoji pet osnovnih poklon setova: DE LUXE, PREMIUM, EVERGREEN, BIO POKLONI i TEAMBUILDING set, a razlikuju se po sadržaju, cjenovnom rangu i namijeni poklona. PoslovniPokloni.ba uz ideju vodilju – “POKLONI S OBRAZOM”, sarađuje sa vlasnicima preduzeća, te sektorima marketinga i nabavke, koji su ponajviše uključeni u cjelokupan proces darivanja poslovnih partnera.

Bio kutija

“Spajamo poznate brendove, vrhunsku hranu, piće, a po želji možemo da osmislimo potpuno jedinstvene proizvode i pomognemo kompanijama u stvaranju drugačije dimenzije brendiranja kroz poslovne poklone. Pored klasičnih promotivnih poklona, želimo da ponudimo domaćem tržištu i nove načine kako ostati zapamćen kao saradnik vrijedan saradnje i divljenja. Mašta nema granicu, te vjerujemo da uz inovacije i prikladno iznenađenje, uvijek se može ostati u mislima svojih klijenata i partnera.”, kaže direktorica i osnivačica PoslovniPokloni.ba Marija Trubajić.

“Uz kreativan proces razmišljanja poklon set uvijek prati namjenu i povod poklanjanja partnerima, saradnicima, zaposlenima, investitorima i drugima”, kaže Marija Trubajić,, direktorica i osnivačica PoslovniPokloni.ba

PoslovniPokloni.ba imaju na preko 10.000 artikala dostupnih za pakovanje u jedinstvene poklon ambalaže, te se samo jedan dio nalazi na samoj web prodavnici, dok se ostatak nudi direktnim ponudama po zahtjevu klijenata.

“Uz kreativan proces razmišljanja poklon set uvijek prati namjenu i povod poklanjanja partnerima, saradnicima, zaposlenima, investitorima i drugima. Mi osluškujemo želje naših klijenata i prenosimo ih na poklon setove sa kompletno zaokruženom logistikom. Na taj način olakšavamo proces darivanja, osmišljavanja i angažovanja radne snage kompanije, koja pored redovnih aktivnosti mora se posvetiti i segmentu poklona, što je naša specijalnost”, ističe je Marija Trubajić.

 BRIGA ZA DRUGE – pokloni za društvenu zajednicu

Osim poklona za klijente, radnike i partnere, jedan poseban pravac darivanja su pokloni za društvenu zajednicu. Kažu da iskreno poklanja onaj koji ne očekuje ništa zauzvrat. Koliko brinemo za zajednicu i naše sugrađane kojima je potreban određeni vid pomoći? Sugestije tima PoslovniPokloni.ba uvijek idu u pravcu poklanjanja nemoćnima, djeci, starijim osobama i svima koji ne mogu da se u potpunosti brinu o sebi.

“Ima na stotine poklon kombinacija i načina da se pomoć uruči, a pritom poslovanje usmjeravamo na društvenu odgovornost i vraćamo našoj zajednici jedan dio koji je ona nama dala. Anonimnost poklona ili ne, u potpunosti je prema željama poklonodavca.”, kaže osnivačica web prodavnice PoslovniPokloni.ba.

PERSONALIZOVAN PRISTUP I POKLONI PO NARUDŽBI

Zbog različitih potreba klijenata u vezi izbora poklon setova, PoslovniPokloni.ba omogućavaju individualne ponude poklona u brzom roku, sa uslugom brendiranja proizvoda i ambalaže.

“Za određene vrste poklon ambalaže, poput elegantnih kutija sa aplikacijom logotipa, neophodne su pravovremene narudžbe od strane klijenata jer zahtjevaju duže vrijeme izrade. Naša preporuka je da se proces darivanja započne bar mjesec dana unaprijed, ako ne i više, radi osmišljavanja idealnog poklon rješenja koji će biti pravo ogledalo kompanije.”, kaže Marija Trubajić.

Tokom priprema za obilježavanje godišnjica firmi, teambuilding događaja, konferencija, obuka, edukacija i sličnih događaja, timovima marketinga i nabavke često ponestaje ideja jer dolaze do ograničene ponude poklona kao i do ulaganja mnogo radnog vremena za izbor najboljih ponuđača i poklon ponuda. Dolaskom digitalne tranformacije, pitanje poslovnih poklona takođe je usmjereno na on-line zajednicu prilikom čega se kompletan posao oko darivanja prebacuje na komunikaciju putem on-line kanala, ubrzava se proces odluke, pregleda i izbora poslovnih poklona. Web shop PoslovniPokloni.ba jedinstven je po svojoj ponudi BIO proizvoda i njihovom spoju sa promo poklonima, sve zapakovano u ambalaži izrađenoj od prirodnih materijala kojI I dalje mogu da se recikliraju.

“Naša obaveza je da čuvamo životnu sredinu i da dajemo prvo prijedloge u vidu ambalaže i poklona koji su ekološkog porijekla, potpuno bezbjedni za korištenje i koji se mogu ponovo upotrebiti nakon recikliranja.”, potvrdila je Marija Trubajić.

Kompanije i pojedinci, kojima je potrebno jedinstveno poklon rješenje za različite namjene, sada imaju opciju više za izbor poklon seta. Jednostavan pregled i narudžba poklona, sa logotipom i personalizacijom. Specijalizovani web shop za poslovne poklone PoslovniPokloni.ba može se kontaktirati direktno putem internet stranice www.poslovnipokloni.ba, e-mail adrese

info@poslovnipokloni.ba i telefona +387 65 888 124.

Poklon ideje su spremne, svi zainteresovani pojedinci i kompanije mogu da se jave za ponudu.

Pokloni s obrazom…

Pokloni s obrazom

JAČANJE ODNOSA MEĐU LJUDIMA

“Poklanjanjem smanjujemo nivo stresa jer činimo dobro djelo i podstičemo i druge da nas prate. Krug dobrih djela čini zadovoljstvo, a kako izmjeriti vrijednost poklona kojeg darujemo bez novčanog izražavanja? Rekli bismo da je to utisak koji ostavlja na primaoca, wow efekat, iznenađenje i prijatno osjećanje prilikom samog pogleda na poklon.”, naglasila je Marija Trubajić.

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here