Addiko webKredit – podnesite online zahtjev za kredit, brzo i jednostavno

Preliminarno odobrenje za svega nekoliko minuta

18

Novi proizvod u ponudi Addiko Bank Sarajevo odnedavno je i Addiko webKredit, kreditni proizvod kojim je građanima omogućeno apliciranje za Addiko Blic gotovinski kredit online putem. Aplicirati za ovaj kredit mogu klijenti bilo koje banke u Bosni i Hercegovini, a proces preliminarnog odobrenja je prilično kratak i traje svega nekoliko minuta.

„Jednostavna i efikasna komunikacija je jedan od postulata naše poslovne strategije. U skladu s tim, uveli smo ovaj proizvod i omogućili klijentima da vrlo jednostavno i brzo apliciraju za kredit putem web stranice. Svi oni koji apliciraju do 31. augusta mogu to učiniti uz 30 posto popusta na kamatnu stopu, što ovaj proizvod čini veoma atraktivnim“, istakla je  Belma Sekavić Bandić, članica Uprave Addiko Bank Sarajevo i naglasila da klijenti koji apliciraju na ovaj način poslovnicu Banke moraju posjetiti samo jedanput, radi potpisa ugovora u skladu sa zakonskom regulativom.

Maksimalan iznos kredita je 50.000 KM, rok otplate 10 godina, pri čemu klijenti sami biraju datum dospijeća rate (1, 10, 20, ili 25. dan u mjesecu). Više informacija o ovom proizvodu, te samo proces aplikacije su na linku Kreditni kalkulator (addiko-fbih.ba)

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here