Porto Montenegro – vodeća luksuzna destinacija na Jadranu

Kompleks posjeduje vrhunske nekretnine koje su u ponudi na prodaju i iznajmljivanje, kao i prvoklasnu marinu sa 450 vezova, sa kompletnom uslugom i pristupom mediteranskim područjima pogodnim za krstarenje.

34

Porto Montenegro je vodeća luksuzna destinacija na Jadranu i najreprezentativnije mjesto u Crnoj Gori koje promoviše luksuzan, primorski stil života. Kompleks posjeduje vrhunske nekretnine koje su u ponudi na prodaju i iznajmljivanje, kao i prvoklasnu marinu sa 450 vezova, sa kompletnom uslugom i pristupom mediteranskim područjima pogodnim za krstarenje. Strateški položaj u srcu Mediterana čini ovo luksuzno naselje jednim od najbolje povezanih na svijetu, sa međunarodnim putničkim vezama s Evropom i šire.

Na ovoj luksuznoj destinaciji u Tivtu nalazi se prvi hotel sa 5 zvjezdica u zalivu – Regent Porto Montenegro – zajedno sa svjetski poznatim jahting klubom i međunarodnim internatom, vodećim uslugama najma u ovoj oblasti i idiličnim ambijentom za večere pored obale, šoping i društveno-sportske aktivnosti ovog stila života. Poslednjih godina, ova vodeća luksuzna luka za jahte na mediteranskom moru i nautičko naselje preobrazili su se iz ljetnje destinacije u centar poslovanja i zabave tokom cijele godine u nastojanju da zadovolje potrebe rastuće klijentele, koja želi da Porto Montenegro postane njihova stalna baza, a ne samo destinacija za odmor.

Crnogorska poslovna adresa na kojoj se najviše zavidi

Ovaj nagrađivani kompleks obuhvata brojne uzbudljive, urbane poslovne prostore za nove lokalne firme, koje uglavnom pokreću stranci koji žive u Tivtu, kao i preduzetnici i slobodnjaci. Poslovni klub Arsenal i Poslovni centar Ozana zadovoljavaju potrebe preduzetnika i malih timova u potrazi za funkcionalnom poslovnom bazom. Dodatna pogodnost svakako je blizina uređenog sportskog igrališta Arena i bazeni u sklopu kompleksa, koji stanarima nude pristup opuštajućem pogledu na park i bazene tokom prijeko potrebne pauze za ručak ili odmora nakon posla. Za one koji traže vedriji, svjetliji radni prostor, Centar za inovacije nudi alternativni koncept hot deskinga za mlade preduzetnike i novoosnovane firme. Opremljen namještajem inspirisanim ekološkim resursima uz obilje prirodnog osvjetljenja, Centar za inovacije je idealno, kreativno radno okruženje za one koji traže da kratkoročno ili dugoročno iznajme radni prostor uz dnevnu, nedjeljnu i mjesečnu članarinu.

Sve, samo ne običan boravak

Bilo da je za jednodnevnu posjetu bez ometanja ili duži radni odmor, Porto Montenegro je nesumnjivo jedna od najuzbudljivijih svijetskih priobalnih adresa. Oni koji odluče da Porto Montenegro učine svojom bazom mogu iskusiti boravak koji je manje uobičajen, kao i izvanredan način života u naselju koje se može pohvaliti jedinstvenom kolekcijom uređenih stanova za iznajmljivanje.

Nudeći boravak koji garantuje umnogome olakšan život, s pristupom velikom broju ekskluzivnih usluga i pogodnosti, M Residences je vrhunska usluga iznajmljivanja, gdje se dosljedno vodi računa o standardima kvaliteta i udobnosti.

Dom na obali

Projektovani i izgrađeni na temelju izvrsnosti, luksuzni stanovi Porto Montenegra zadovoljavaju potrebe onih koji žele da posjeduju dom u bezbjednom i lijepom okruženju. Niz stanova spremno je za trenutno useljenje, a ponuda uključuje privatne i brendirane rezidencije u ekskluzivnom hotelu Regent Hotel. Nekretnine u izgradnji mogu se kupiti u kvartu Boka Place – uz mogućnost dobijanja državljanstva i nevjerovatnih mogućnosti ulaganja. Tim prodajnih stručnjaka na raspolaganju je klijentima kao pomoć prilikom kupovine nekretnina u ovom luksuznom utočištu u Crnoj Gori.

 Boka Placeživite život vitalnosti i lagodnosti

Boka Place je najnoviji kvart u Porto Montenegru, a ispunjen je aktivnostima i ugodnom atmosferom, uz veliki izbor živopisnih restoranskih lokacija, mjesta za kupovinu, boravak i okrepljenje. Zahvaljujući kompaniji Kerzner International, kompleks dobija i potpuno novi hotel sa pet zvjezdica, urbano orijentisan i baziran na fitnesu – prvi SIRO na svijetu – koji u Porto Montenegro donosi revolucionarni novi ugostiteljski brend, utemeljen na fitnesu i blagostanju.

Boka Place postaje dom živahnog šopinga i restoranske ponude, s obiljem prostora za opuštanje i okupljanje. Tu će se smjestiti poznate prodavnice i galerije, zajedno sa restoranima i pijacom pod otvorenim nebom, bioskopom sa tri platna i zidom za penjanje – kao spoj razonode i prepuštanje uživanjima. Sa radovima koji su već počeli i trajat će do 2023. godine, do sada najuzbudljiviji novi kompleks u Porto Montenegru je uveliko u izgradnji.

Za više informacija posetite www.portomontenegro.com  ili nas kontaktirajte na sales@portomontenegro

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here