Za projekt EU4BusinessRecovery 13,7 miliona eura

Projekat EU4BusinessRecovery  finansira EU posredstvom instrumenta IPA 2, a cilj projekta je podrška poslovanju preduzećima u oblastima poljoprivrede, turizma, metalne, drvne i industrije tekstila i kože u oporavku od posljedica pandemije virusa COVID-19.

41

U Banja Luci je održan sastanak predstavnika nadležnih ministarstava Vlade Republike Srpske sa predstavnicima Međunarodne organizacije rada (ILO). Sastanku su prisustvovali predstavnici Ministarstva privrede i preduzetništva i Ministarstva za evropske integracije i međunarodnu saradnju.

Tokom sastanka razgovarano je o budućoj realizaciji projekta EU4BusinessRecovery sa fokusom na podršku u sektoru tekstila i uključenju relevantnih institucija RS u rad struktura projekta. Projekat EU4BusinessRecovery  finansira EU posredstvom instrumenta IPA 2, a cilj projekta je podrška poslovanju preduzećima u oblastima poljoprivrede, turizma, metalne, drvne i industrije tekstila i kože u oporavku od posljedica pandemije virusa COVID-19. Predviđeno trajanje projekta je do 2023. godine, a budžet projekta iznosi 13,7 miliona eura.

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here