Donesen  Plan zbrinjavanja otpadnih voda u ruralnim područjima Unsko-sanskog kantona za narednih 20 godina

Plan je urađen u partnerstvu sa Ministarstvom za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo, te u saradnji sa predstavnicima svih gradova i općina sa područja Unsko-sanskog kanton

64

Ministarstvo za građenje, prostorno uređenje i zaštitu okoliša USK obavještava sve zainteresirane strane, da je Skupština Unsko-sanskog kantona donijela Plan zbrinjavanja otpadnih voda u ruralnim područjima Unsko-sanskog kantona za narednih 20 godina.

Plan je urađen u partnerstvu sa Ministarstvom za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo, te u saradnji sa predstavnicima svih gradova i općina sa područja Unsko-sanskog kantona, a finansijski je podržan od strane Fonda za zaštitu okoliša Federacije BiH.

Ovim putem koristimo priliku da se zahvalimo svim učesnicima u izradi Plana koji su dali svoj doprinos kako bi svi zajednički pripremili dokument koji između ostalog treba da potakne investicije u komunalnu infrastrukturu na području našeg Kantona.

Plan se može preuzeti sa WEB stranice Vlade Unsko-sanskog kantona.

http://vladausk.ba/v4/novost/donesen-plan-zbrinjavanja-otpadnih-voda-u-ruralnim-podrucjima-unsko-sanskog-kantona-za-narednih-20-godina/2451

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here