Otvoren poziv za podnošenje prijedloga projekata DIGI-B-CUBE

DIGI-B-CUBE projekt podržava  aktivnosti koje su fokusirane na integrisanje digitalnih inovacija i novih tehnologija u oblasti medicinske dijagnostike i povezanih lanaca vrijednosti

54

DIGI-B-CUBE, projekt u okviru Programa EU za istraživanje i inovacije Horizon 2020, podržava  aktivnosti koje su fokusirane na integrisanje digitalnih inovacija i novih tehnologija u oblasti medicinske dijagnostike i povezanih lanaca vrijednosti.

Mala i srednja preduzeća  (uključujući nove startap subjekte) koja posluju u sektoru zdravstva, medicine, biotehnologije, biofarmacije, informacionih tehnologija ili sličnih sektora (robotika, automatizacija, elektronika, nanotehnologija itd.) mogu aplicirati za finansiranje u vrijednosti do 60.000,00 eura putem DIGI-B-CUBE vaučer šeme.

Mala i srednja preduzeća koja su osnovana u jednoj od zemalja članica EU, kao i pridruženoj zemlji programa H2020 (Bosna i Hercegovina), prihvatljivi su aplikanti za finansiranje putem DIGI–B–CUBE vaučera. Finansijska podrška će biti usmjerena ka inicijaciji i širenju međusektorske saradnje sa dugoročnim efektom na transfer tehnologije, sa ciljem razvoja inovacija, novih rješenja, kao i razvoja proizvoda i usluga.

Više informacija o predmetnom pozivu, kao i prateća dokumentacija, dostupni su na linku https://digibcube.eu/open-calls/.

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here