EuroExpress brza pošta – USPJEH MJEREN KVALITETOM I ZADOVOLJSTVOM KORISNIKA USLUGA

EuroExpress brza pošta je lider na tržištu, prepoznat kao brend broj 1 u Bosni i Hercegovini u poslovima preuzimanja i dostave pošiljaka

276
EuroExpress

Kompanija EuroExpress brza pošta i ovu godinu završava kao lider na tržištu iz oblasti kurirskih usluga. Iza nas je uspješna poslovna godina i zahvalni smo našim korisnicima na povjerenju koje nam pružaju, što nam predstavlja najveću motivaciju za širenje poslovanja i uvođenje novih usluga. Ponosni smo na činjenicu da postojimo, rastemo i ostvarujemo uspjehe već duže od decenije. Bavimo se komunikacijom i transportom pošiljaka širom Bosne i Hercegovine a sve to u definisanom vremenskom roku od 24 sata. Takođe, vršimo usluge međunarodnog transporta širom svijeta u saradnji sa našim međunarodno aktivnim partnerima.

Od početaka EuroExpress brze pošte pa do danas, vrhunski kvalitet usluge i zadovoljni klijenti su naš imperativ. Kako vrhunska usluga podrazumijeva kontinuitet u svakom segmentu poslovanja, misija nam je korisnicima dosljedno pružati uslugu najvećeg nivoa i kvaliteta, koja će svaki put pomjerati granice sa aspekta inovacija i modernizacije sredstava, procesa, brzine i uslužnosti.

EuroExpress brza pošta je lider na tržištu, prepoznat kao brend broj 1 u Bosni i Hercegovini u poslovima preuzimanja i dostave pošiljaka. Korisnici nas vide kao najpoželjnijeg partnera koji im nudi kompletna rješenja u oblasti poslovanja brze pošte. Dosljednošću u pružanju usluge vrhunskog kvaliteta stvaramo zadovoljne i lojalne klijente koji, uz stručno obučene radnike, izgrađuju kompaniju sa vrhunskim poslovanjem.

Postavljamo standarde i pomjeramo granice u okviru naše djelatnosti, a za sve korisnike naših usluga smo simbol sigurnosti, povjerenja i pouzdanosti. U narednom periodu planiramo proširiti paletu naših usluga čime ćemo dodatno odgovoriti na potrebe naših korisnika. Zahvaljujemo se na dobroj saradnji i iskazanome povjerenju. Najljepše želje povodom predstojećih praznika želim Vam EuroExpress brza pošta.

IZVORBusiness Magazine
PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here