BIHAMK i BBI banka partneri – plaćanje članarine samo jednim klikom

  Sada za 3 sekunde, možete produžiti vaše članstvo, gdje god da se nalazite, a svima nam je cilj da uštedimo vrijeme

  34
  BBI

  Klijenti BBI banke od sada troškove plaćanja i produženja članstva bh. auto-moto kluba BIHAMK mogu uraditi samo jednim jednostavnim klikom, putem usluge e-Režija u okviru digitalnog bankarstva Bosna Bank International.

  Pouzdan partner

  “BIHAMK je za svakog vozača, provjeren i pouzdan partner. Kada imate BIHAMK karticu, znate da imate prijatelja kojeg možete pozvati u svakom trenutku. Zbog toga smo sretni što sa BIHAMK-om, možemo dodatno pojednostaviti produženje članstva”, izjavio je Muamer Salkić, direktor Sektora za poslovanje sa stanovništvom BBI banke, te dodao:

  “Sada za 3 sekunde, možete produžiti vaše članstvo, gdje god da se nalazite, a svima nam je cilj da uštedimo vrijeme.” 

  Prijava za korištenje usluge e-Režija se može ostvariti jednostavnom prijavom na korisničkom nalogu elektronskog (eBBI) ili mobilnog (mBBI) bankarstva. Da bi započeli sa korištenjem korisnici na osnovu šifre/reference navedene na standardnom računu usluga vrše aktiviranje.

  „Korištenjem usluge e-Režija građani imaju značajne pogodnosti: Plaćanje je brže i jednostavnije, nema čekanja, a klijenti mogu izvršiti svoje obaveze bilo kada i sa bilo kojeg mjesta“, pojasnio je Salkić.

  Novi kanali

  “Izuzetno smo sretni i ponosni partnerstvom sa inovativnom bankom kakva je BBI banka koja nam omogućava da svojim članovima ponudimo dodatnu uštedu vremena prilikom produženja članarine, što je nastavak naših težnji i strateškog opredjeljenja ka okretanju novim tehnologijama i kanalima komunikacije. Usluga eRežija klijentima omogućava pozitivno korisničko iskustvo – brže, lakše, jednostavnije plaćanje članarine samo jednim klikom!” istakao je Zlatan Velić, rukovodilac Sektora za članstvo i marketing BIHAMK-a.

  Detaljnije informacije o aktiviranju usluge dostupno je na web-stranici BBI banke.

   

  PODIJELI

  OSTAVITI ODGOVOR

  Please enter your comment!
  Please enter your name here