BAJSIK – zastupnik svjetskih brendova iz oblasti grijanja i hlađenja

Bajsik d.o.o. glavni je zastupnik i dobavljač popularnih norveških konvektora renomiranog brenda NOBO na našem, ali i drugim tržištima

139
Bajsik

Bajsik d.o.o. glavni je zastupnik i dobavljač popularnih norveških konvektora renomiranog brenda NOBO na našem, ali i drugim tržištima.

Raznolika ponuda

Bajsik d.o.o. zastupnik je i brenda Dimplex, lidera u proizvodnji i prodaji grijanja na struju, koji u ponudi ima kamine, grijalice, ventilacije te uređaje za tretmane zraka, ali i ponudu različitih vrsta podova i namještaja na tržištu zapadnog Balkana te brendova EWT, Xpelair i Leta koji nudi horeca namještaj. Kako najbolji proizvodi zaslužuju i najbolje prateće usluge, zahvaljujući saradnji sa svjetski poznatim firmama, Bajsik nudi inovativna rješenja, olakšava procese i rješava izazove. Pored kvalitete i dizajna, Bajsikovo grijanje možete koristiti  i putem pametnih telefona.

Od Bjelašnice do Rwande

U BiH, Bajsik d.o.o. sarađuje sa renomiranim firmama: Grakop, Neimari, Duljević, Studio Non Stop, Frutis i PolyPlan BH na opremanju novoizgrađenih zgrada na Bjelašnici. Nobo konvektori su ugrađeni u jedan od najluksuz nijih hotela na svijetu u Rwandi, a koji je projektovao Sead Gološ. U Crnoj Gori uspješno sarađuje sa kompanijom Okov. U Srbiji posluje pod firmom HEATPOINT i sarađuje sa najvećim maloprodajnim lancem Tehnomanija, te učestvuje u opremanju novih stambenih jedinica grijnim tijelima. Uskoro se očekuje početak saradnje sa kompanijom Bauhaus iz Hrvatske, a na osnovu dosadašnje saradnje sa Kera termom i Meteorom.

Zadovoljan kupac – najbolja reklama moto je ove kompanije. Posjetite Bajsik salon u Kolodvorskoj 12 u Sarajevu. Više informacija potražite na www.bajsik.com.ba.

IZVORBusiness Magazine
PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here