Prva regionalna konferencija arhitekture i graditeljstva HOUSE’19

Konferencija je namijenjena pokretanju novih izazova, predstavljanju ostvarenja i inovacija u arhitekturi i graditeljstvu

155
House'19

Portal House.ba i kompanija Panorama Sole organiziraju prvu Regionalnu  konferenciju arhitekture i graditeljstva House’19 koja će se održati u Sarajevu 28. marta 2019. godine,u Hotelu Hills (Kongresna sala) s početkom u 9,30 sati.

Novi izazovi

Konferencija je namijenjena pokretanju novih izazova, predstavljanju ostvarenja i inovacija u arhitekturi i graditeljstvu te međusobnom upoznavanju i kreiranju jedinstvenog mjesta interakcija. Na taj način će se omogućiti dostizanje sljedećeg nivoa savremenih i praktičnih dizajnerskih ostvarenja i izgradnju platforme za razmjenu mišljenja i iskustava, koja će stručnjacima pružiti nove, korisne i praktične informacije.

Regionalno predstavljanje

Konferencija će ugostiti više od 300 predstavnika arhitektonske struke, građevinskih inženjera, dizajnera, predstavnike najznačajnijih brendova te regionalne poslovne subjekte vezane za oblast proizvodnje i distribucije namještaja, dizajniranja i opremanja enterijera, arhitekturu i graditeljstvo.

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here