Yi Home Camera 3. – mala, moćna i pametna

Xiaomijeva Yi Home Camera 3 dolazi s usavršenim engineom za prepoznavanje pokreta i obavijesti šalje samo kada prepozna nazovimo ih tako – važne događaje

63
Yi Home Camera 3

Najnoviji uređaj koji je kompanija Xiaomi predstavila je sigurnosna kamera za domaćinstva – Yi Home Camera 3. Riječ je o maloj, moćnoj i pametnoj kameri. Treća generacija dobila je podršku za AI karakteristike, uz pomoću kojih je u mogućnosti prepoznati kada treba, odnosno kada ne treba poslati obavijest korisnicima o kretanjima unutar njihovog doma.

Direktni pokret

Većina kućnih kamera ima mogućnost slanja takvih obavijesti direktno na mobilne uređaje korisnika, no, problem je u tome što većina kamera javlja svaki detektirani pokret, neovisno o tome je li to kretanje kućnih ljubimaca, letećeg insekta, svjetala automobila kroz vanjski prozor ili nepoznate osobe. Dok bi u zadnjem slučaju željeli primiti obavijest, u prva dva i ne bi. Pogotovo ako bi obavijesti stizale jedna za drugom, svakih par minuta ili češće. Xiaomijeva Yi Home Camera 3 dolazi s usavršenim engineom za prepoznavanje pokreta i obavijesti šalje samo kada prepozna nazovimo ih tako – važne događaje. Kamera inače može snimati video zapise u 1080p kvaliteti.

Neobični zvukovi

Također kamera može prepoznati i neobične zvukove u krugu do pet metara. Yi Home Camer 3 u prodaji je po cijeni od 40  američkih dolara.

 

IZVORBusiness Magazine
PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here