Sparkasse Poklon kartica: Savršen poklon za Valentinovo

Uz apsolutnu slobodu odabira visine sredstava koji će se uplatiti na kartici, mogućnost višekratnih uplata i isplata, te roka važenja do 4 godine, MasterCard Poklon kartica  Sparkasse Bank predstavlja idealan poklon

179
Sparkasse Bank Poklon kartica

U danima kada je tržište preplavljeno poklonima za Valentinovo, kada brojni kupci provode sate u odabiru poklona koji će obradovati njihove najmilije, Sparkasse Bank dd BiH nudi rješenje. Poklon kartica koja osigurava da Valentinovo traje mnogo duže od jednog dana.

Sigurna opcija

MasterCard Poklon kartica Sparkasse Bank osigurava beskontaktno plaćanje, korištenje u zemlji ili inostranstvu,  a uz to predstavlja idealnu i sigurnu opciju za plaćanje putem interneta. Uz to, uz dizajniranu ambalažu, Poklon kartica sasvim sigurno predstavlja poklon kojom se može pokazati i pažnja i ljubav, a to je važno, posebno za Dan zaljubljenih“, izjavila je Elvira Prnjavorac, Direktorica segmenta prodaje Sparkasse Bank.

Rok važenja

Uz apsolutnu slobodu odabira visine sredstava koji će se uplatiti na kartici, mogućnost višekratnih uplata i isplata, te roka važenja do 4 godine, MasterCard Poklon kartica  Sparkasse Bank predstavlja idealan poklon.

 

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here